Berkay Kandemir
10 Numara!
- 25 Mart 2018
- 18.803
- 15.418
- 1.748
Zaniolo saçma sapan kart görme işini asla bırakmayacak galiba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnanilmaz bi adam yawZaniolo saçma sapan kart görme işini asla bırakmayacak galiba
Bu sarı haksızdı ya faul bile yoktu. Adam koşarken Santos koşu yolunu kapatıyor.Zaniolo saçma sapan kart görme işini asla bırakmayacak galiba
ilk maçta 4-5 tane %100 kaçırdılar,aston kaleciye dua etsinBu Lille iyi oynuyor lan
Neguzel Lille bunların içinden gecerFenerliler lille elesin diye cildiriyorlar
"Bayern'i 3-1 yenen BATE, Fbye ters gelir"den beri aynı kolpayı dinliyorum.Lillenin elemesi daha iyi olabilir. Bu Aston villa ligde 4. Luk için maçı salabilir. Bu Lille bu kupayı almaya çalışır. İyide pas yapiyorlar
Bu iki takimida eleme ihtimalleri yok lille in onde presini goruyorlarsa aston mu gelse acaba diye dusunur insan ama bunlarda o akil nerde.Neyse ki oly 2 saate koyacak bunlaraFenerliler lille elesin diye cildiriyorlar
Bate Lille aynı mi yav. Bunlar top mu oynuyor. Bu Aston villa ne oynuyor. 2 maçtır izliyorum matah degiller. Lille daha iyi. Net bunlar çıkmalı."Bayern'i 3-1 yenen BATE, Fbye ters gelir"den beri aynı kolpayı dinliyorum.
Kesinlikle Aston gelmeli.Fransız takımları koca bir çöp