Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 43.056
- 22.843
- 2.228
Half time
1 2
1 2
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yalnız şaka maka ülke puanı, lig itibarı, lige yorgun dönme nereden bakarsanız bakın elenmelerini istemem. Hele ki böyle b.ktan bir takıma. Başakşehir de dahil bütün takımlar gruplara kalmalı abi.
Millet seviniyor da ben gerçekten üzülüyorum lan, bu kadar mı kötü bir ligdeyiz olm biz.
Yarı profesyonel demişlerdi.Ulan 3 kişi çizgideki oyuncuya gidiyor, rakip İrlanda'daki halı saha takımı mı
Biz icinde yasadigimiz icin tam idrak edemiyoruz bence fakat bizim ligimiz sandigimizdan bile cok cok daha kotuYalnız şaka maka ülke puanı, lig itibarı, lige yorgun dönme nereden bakarsanız bakın elenmelerini istemem. Hele ki böyle b.ktan bir takıma. Başakşehir de dahil bütün takımlar gruplara kalmalı abi.
Millet seviniyor da ben gerçekten üzülüyorum lan, bu kadar mı kötü bir ligdeyiz olm biz.
Gerçekten öyle abi biz kendi başımıza bir yere kadar gidebiliriz. Lig güçlenir, oyuncu pazarlar hale gelir, Romulo gibi parlatacağın adamlar artar, Avrupa'da bütün takımlarımız için gruplardan çıkmalar artık olağan hale gelir ancak o zaman biz de kabuğumuzu kırabiliriz.ligi büyümeyen takım sürdürülebilir bir büyüme yakalayamaz bu çok net
CikmayabilirOle ile ciktiklari ilk lig macinda hezimete ugrayacaklar![]()
iyi de bunu neden isteyelimGerçekten öyle abi biz kendi başımıza bir yere kadar gidebiliriz. Lig güçlenir, oyuncu pazarlar hale gelir, Romulo gibi parlatacağın adamlar artar, Avrupa'da bütün takımlarımız için gruplardan çıkmalar artık olağan hale gelir ancak o zaman biz de kabuğumuzu kırabiliriz.
Şu an biz kendi kendimize ligde debeleniyoruz ve Avrupa'da yerimizde saymaya devam edersek ne Fener ne de Beşiktaş ciddi anlamda mantıklı bir atılım yapıp bize yetişmeye uğraşacaklar. Sadece işte ligdeki şampiyonlukları uydurma nedenlere bağlayacaklar. Ama biz ŞL'de ligden çıkmaya ve ilerlemeye başlarsak bunlar da bazı şeylere uyanmaya başlayacaklar (zombilerden umudum yok da arada kafası basanlar da var).
Kademeli büyümek için.iyi de bunu neden isteyelim
iyi de sahsen beni ve tahminimce cogu kisiyi turk futbolunun gelismesi veya basarisi hic ilgilendirmiyor. yalan soylemeye gerek yok. bugun bjk elense alacagim keyif sampiyonlar ligini kazanmakla esdeger.Kademeli büyümek için.
Bugün sen diyelim ki iyi bir sezona denk geldin, ŞL'de ligden çıktın ve kaldın. Seneye o başarının devamı büyük ihtimalle gelmeyecek. Ama rakiplerin de benzer başarıları yakalarsa sen de kendi çapını ona göre büyüteceksin.
Biz aslında bunu 2000'de çok net yaşadık. Acayip bir zıplama yapmıştık ve sadece kendimiz değil, Ümit Milli Takım bile gaza gelmişti. Biz gerçekten uğraşırsak bir şeyler yapabiliyoruzu görmüştü herkes ama kullanamadık. Ama o dönem belki de Aziz Yıldırım'a ŞL'de çeyrek final hayalini biz kurdurduk. Biz o başarıları yakalamasak onlar muhtemelen hayalini bile kurmayacaklardı.
Bu iş yerel rekabetle başlıyor kısacası.