Konferans Ligi'nde Diğer Maçlar

iyi de sahsen beni ve tahminimce cogu kisiyi turk futbolunun gelismesi veya basarisi hic ilgilendirmiyor. yalan soylemeye gerek yok. bugun bjk elense alacagim keyif sampiyonlar ligini kazanmakla esdeger.
Vallaha ben de coşsunlar, çeyrek finaller yarı finaller oynasınlar demiyorum. Ama senin kadar katı da değilim. Yani biz hep iyi olalım ama bunlar da o kadar kötü olmasınlar istiyorum. Ben başka türlü zevk alamıyorum.

Sürekli hezimetleri kıyaslamaktan çok sıkıldım. Çok aptal işi geliyor bana.

Vallaha ben de coşsunlar, çeyrek finaller yarı finaller oynasınlar demiyorum. Ama senin kadar katı da değilim. Yani biz hep iyi olalım ama bunlar da o kadar kötü olmasınlar istiyorum. Ben başka türlü zevk alamıyorum.

Sürekli hezimetleri kıyaslamaktan çok sıkıldım. Çok aptal işi geliyor bana.
ona bakarsan futbol komple aptal isi. bu durumdan zevk almiyorsan digerinden hic alamazsin.

ona bakarsan futbol komple aptal isi. bu durumdan zevk almiyorsan digerinden hic alamazsin.
Abi futbol tamamen hayattan uzaklaşma işi ya. Futbol alemi aptal işi ama oyunun kendisini izlemek aptal işi değil bence. Belli bir estetiği var.

Sosyal medyaya saplanırsan aptallıktan da öte akıl sağlığı için zararlı bir iş.

Bjk'nin rakibinde önü boşken top süremiyor oyuncu. Antep'in falan 5'leyeceği bir takım. Geçen seneki ADS'den kötü takım.

tarihi bir galibiyet ve geri dönüş

unutulmazlar arasına şimdiden girdi

Abi futbol tamamen hayattan uzaklaşma işi ya. Futbol alemi aptal işi ama oyunun kendisini izlemek aptal işi değil bence. Belli bir estetiği var.

Sosyal medyaya saplanırsan aptallıktan da öte akıl sağlığı için zararlı bir iş.
iste ben de diyorum ki amac hayattan uzaklasmaksa bunun uluslararasi basariyla mi yoksa sacma yerel rekabetle mi oldugunun bir onemi yok.

Ptt 1. ligi bilmiyorum ama Ads bence de yener. Bjk bu maçları ölçü alır ve toparlamazsa bir sonraki turda sürprizle karşılaşır gerçi rakibi kim bilmiyorum ama bu takımdan çok daha iyi olacaktır.
Bence bunlar en fazla sportoto 2.ligde oynayabilir ondan da tam emin değilim 3.lig de olabilir

iste ben de diyorum ki amac hayattan uzaklasmaksa bunun uluslararasi basariyla mi yoksa sacma yerel rekabetle mi oldugunun bir onemi yok.
Abi olur mu öyle şey? Sen ŞL'de çeyrek finale çıkınca mı daha fazla havaya giriyorsun ligde şampiyon olduğunda mı? Ben açık ara ŞL derim. Bütün moralim, vizyonum değişiyor resmen.

Mert ne yaptı lan öyle :asd:. Kırmızı kart değil miydi o? Oyuncu uzak olduğu için mi sarı verdi?

Abi olur mu öyle şey? Sen ŞL'de çeyrek finale çıkınca mı daha fazla havaya giriyorsun ligde şampiyon olduğunda mı? Ben açık ara ŞL derim. Bütün moralim, vizyonum değişiyor resmen.
cl'de ceyrek finale cikinca ama cok nadir oldugu icin oyle. senin utopyanda o da siradanlasacagi icin o zevkimiz de kalmayacak.

Geri
Üst Alt