Kongre üyeleri 250 imzayla Adnan Polat'ı başkanlığa aday gösterdi

Cevap: Adnan Polat yarın adaylığını açıklayacak

Polat´tan cekineceksek isimiz var valla. Bizim tek istegimiz secim karari almasiydi zaten. Istedigi zaman aday olabilir. Benim icin sorun degil. Son tokadi yesin, birdaha Galatasaray kapisindan iceri giremesin. Ünal Aysal ezer gecer

kahretsin ya böyle bir adam ne arıyor gs yönetiminde başkanlığında bile demek istemiyorum.adam gs tarihinin en kötüsü utanmadan daha ben bir gökdelen bıraktım diyor.yarattığı enkazın farkında değil.sanki çok şey yapmış gibi daha da durmak istiyor joan laporta barca 6 kupa aldığı zaman bıraktı bu adam takımı küme düşürecek daha gitmiyor daha kirli işler peşinde

azizenin panpasi oldugun icin düstün bu durumlara. INSALLAH 1 oy bile alamassin!!

Ulan seçilirse varya , anadolu takımı oluruz yeminle, 3 sene daha başkan olsun 2 büyüğüz artık der kuşgiller, ama rant olaylari ve açık kapamaya inanmiyorum, malum sitesaçmalığı, polat başkanin derdi inan kiraç ve tayfasiyla inatlaşmasi

Cevap: Ve Adnan Polat Adayliğini Acikliyor..

Haddimi senmi bildireceksin? Herkes yazısını yazmakda özgürdür..

Benim gözümde İbra Edilmemiş.. Galatasaray'ı Mahkemelere taşımış ßir ba$kan olarak orda duruyor.. Şuanda Benim için sadece MASKOT..

Tekrar seçilsin.. BAŞKANIM DERİM!

Ben demem, ve orda ki camiaya hiç güvenim kalmaz bundan sonra.

Cevap: Ve Adnan Polat Adaylığını Açıklıyor...

bundan bi kac gün önce 3 gün myc yemistim, ve haksiz bir ceza oldugunu düsünüyorum.

Ceza Sebebi: Galatasaray Baskanina Hakaret

Ben Sadece "GSTV'ye sifre koymak Serefsizliktir,bunu yapan da tribünde sicacik koltugunda oturuyor bizde burada Ezik TV'den maci takip etmek zorunda kaliyoruz" dedim ve ceza yedim,bu sözümün de hala arkasindayim. Bu sözün neresinde Sahislara hakaret var?Sadece yapilan icraat'a Serefsizlik dedim.

Yukarıdaki mesajı yazan arkadaş da benzer sebeple 3 gün MYC aldı. Ayrıca yapılan işe değil yapanlara demişsin onu.

1 oyu hazır..Gökmen Özdenak vercekmiş :) ..Bu adam seçime giriyorsa bişeye güvenip giriyordur..Yani Başkan seçilme olasılığı yüksek olur..

Yok arkadaş yok bu adam Galatasarayı küme düşürmeye kararlı, buna oy atan galatasaraylıysa ben değilim anasını satıyım, seçimlerde ezin bitirin şunu bi daha aday falan olmaya tenezzül edemesin

Adam hala ben ben ben diyo ya kendini futboldan anlıyo falan sanıyo, bizim senden kurtulmamız lazım sen hala ben düzeltecem diyosun, senin elinin değdiği şey kuruyo, futbolu ben yönetecem diye çıktın meydana sonuç ortada, haldun üstünel çok zeki adammış valla geleceği çok iyi görmüş, ama adnan polat hala göremiyo ya hakkaten hayret ediyorum

rezil rusva oldu yetmedimi?

Sukurler olsun ki bu adam ibra edilmedi yanibazilari kongreye leke felan diyor

Bu adam ordan ibra edilib ciksaydi

simdi nah secime giderdi

bu kadarda yuzsuzluk olmaz taraftar islikladi kongre ibra etmedi

Iste basarisizin sakinles bir nefes al bir kac sene sonra yine donersin

Ben iyice kuskulandim bu adamlarin Galatasaraydan belliki baya kazanc felan sagliyorlar

Bu Koltuk ne kadar sirin olmus boyle bunlara japon yapistiricyla yapistilar

İddaa !! Adnan Polat Aday mı oluyor.. ?

Gündeme bomba gibi düşen bir İddaa !!

Son günlerde çıkan ve telegol başta olmak üzere çeşitli programlarda Adnan Polat'ın kurtarıcı olarak ortaya servis edilmesi, UEFA kupası kazanmış bu takımın bu durumlarda olmasının tek sebebi benim, bunu düzeltmesi gerekende tek kişi benim ve Galatasaray'ımızı bugünlerden çıkartıcağım. Gerekirse Şerefimi Ortaya Koymaya Hazırım..

Hayali bile ürkütücü

''Şampiyonluk yarısını zevkle izliyoruz''

Şarlatan

Cevap: Ve Adnan Polat Adayliğini Acikliyor..

Ben bir kaç falso transferini duymuştum ama harbici adamlar gibi. Böyle haber mi olur abi. :D Ntvspor, Ligtv falan yanında masum kalır yani :D

Transferler dogru cikmis olabilir ama editorlerin hepsi delirmis. Tarafsiz yayincilik denen birsey yok, yazdiklari konulara tam tersini yazarsan editor ana avrat duz gidiyo.

Cevap: Adnan Polat bugün adaylığını açıklayacak

Basin toplantisi saat kacta bilen var mi ??

Zubizarreta yi sportif direktor yapacakti ama bugun Barcelona uzatmis sozlesmesini.

Hangi yüzle ?

Polatın derdi anlaşıldı seçim kaybederek gitmiş başkan olmak istiyomuş.

Gazeteci kankalarından Levent Tüzemen söyledi.

gercekten aday olacakmiymis simdi ?!

dedikodu vs. degil dimi ???????

Geri
Üst Alt