Konser Organizasyonu Yapacağım Ancak Sanatçıya Karar Veremiyorum

Mendil reyiz.

maxresdefault.jpg

Ceylan

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ciguli öldükten sonra müzik dünyasından uzak kaldım yaşasaydı mutlaka onu çağırmanı önerirdim

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu aralar uğur ışılak konseri yap bir 10 sene çalışmana gerek kalmaz. Üstüne birde Mustafa yıldız doğan patlat emekli ol

Envoyé de mon InFocus M808 en utilisant Tapatalk

Biraz masraflı olur ama Michael Jackson.

Mustafa keser ?

ZTE BLADE V7 LITE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haklısın,ama halkın yarısı senle hemfikir değil görünen o ki.

Yarısının veya %70'nin hemfikir olup olmadığı değil tek bir kişinin bile farklı bir düşüncesi varsa onu önemsemektir önemli ve doğru olan.

Demokrasi'yi sadece çoğulların tiranlığı olarak gören insanlık yüzünden bugün dünya da ve bu ülke de acılar yaşanıyor.

Gereksiz bağnazlık, gereksiz bir ırkçılık, gereksiz ölçüde bencillik ve kibir.

Yarısının veya %70'nin hemfikir olup olmadığı değil tek bir kişinin bile farklı bir düşüncesi varsa onu önemsemektir önemli ve doğru olan.

Demokrasi'yi sadece çoğulların tiranlığı olarak gören insanlık yüzünden bugün dünya da ve bu ülke de acılar yaşanıyor.

Gereksiz bağnazlık, gereksiz bir ırkçılık, gereksiz ölçüde bencillik ve kibir.

Dediğin olması gereken,ama bunların gerçekleşme olasılığı imkansıza yakın.Realitelere bağlı konuşacak olursak,halkın hemfikir olup olmaması önemli.Yoksa,her gelen kendi ideolojisine göre şekillendiriyor devletin bütün yapısını,kadrolarını.Liyakat sistemi diye bir şey yok.Bunlar bile demokrasi tanımına ters.

Bu ''her gelen şöyle'', '' daha önce şöyle yapılmıştı'' vs gibi söylemlere bitiyorum ya...

Rakibinin formasını çekerek faul yapması ile rakibin bacağını kasten kırarak faul yapmasını bir tutmak gibi bir şey. Bacak kıran topçunun savunması da çok basit tabi bu düzlemde, ''o da faul yapmıştı ben de faul yaptım.''

Büyütecek bir şey yok yani dağılabiliriz.

Bu ''her gelen şöyle'', '' daha önce şöyle yapılmıştı'' vs gibi söylemlere bitiyorum ya...

Rakibinin formasını çekerek faul yapması ile rakibin bacağını kasten kırarak faul yapmasını bir tutmak gibi bir şey. Bacak kıran topçunun savunması da çok basit tabi bu düzlemde, ''o da faul yapmıştı ben de faul yaptım.''

Büyütecek bir şey yok yani dağılabiliriz.

Öyle ama,şimdiki hükümetin bunu daha ağır yapması öncekileri aklamaz ki.

Geri
Üst Alt