Konya'da Aykut Faciası

Murat Saylak

Muhasip Üye
Yönetici
Süper Moderatör
Sahasında Çaykur Rizespor'a 2-0 kaybeden Atiker Konyaspor, Süper Lig'de 7 maçtır kazanamıyor. Atiker Konyaspor, son galibiyetini 19. hafta sahasında Antalyaspor'u 2-0 yenerek almıştı.

Konyaspor 7 maçtır kazanamıyor

Atiker Konyaspor, Süper Lig'de oynadığı son 7 karşılaşmada 4 beraber ve 3 mağlubiyet aldı. Yeşil-Beyazlı ekip bu süreçte sahasında Kayserispor ve Rizespor'a kaybetti. Deplasmanda ise sadece Beşiktaş'a mağlup oldu. (3-2)

Atiker Konyaspor son 7 karşılaşmada rakip filelere 5 gol atarken kalesinde ise 9 gol gördü.

Ajansspor.com

bu 2 haftalık ara iyi oldu. Aykut şimdi takımı kampa sokar. Başak maçında daha iyi olurlar diye ümitleniyorum.

Guzel oldu guzel

Medipol maglup olacak

Ayrica Konya kadar sanssiz takim gormedim

Aykut hocamı murhana yedirecek değiliz.

Bir ton sakatları vardı o kadarcık olur tam kadroyla iyi top oynatıyor Aykut Hodjam lakin 1 kişi eksik olunca milim hesaplarla oynadığı için takım komple bozuluyor :asd:

Aykut hodjam hiç şüphesizki başağın ipini çekeçektir.

Ara kaç hafta ya 3 mü yuh

hocamın suçu yok hep TFF yüzünden!

Aykut Kocaman: Şu 13.30 maçlarını Allah aşkına gözden geçirsinler. Bir futbol adamı olarak bunu anlayamıyorum. Niye? Kahvaltı yapıp maça çıkıyoruz. Çok özel bir maç olur; anlaşılabilir. Ama artık şu 13.30 maçlarını gözden geçirmede bir fayda var.

IBB ye caksin da gerisi önemsiz.

Geri
Üst Alt