Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk: "Galatasaray maçında hakem hatasına tahammülümüz yok"

doğru konuşalım başkanım hakkında
Özen gösterdim açıkçası doğruluk konusunda.

Bu tür başkanlar ancak kendi çöplüğünde ötüp değer görür az çok.

Sende Konyalısın büyük ihtimalle. Konyalı hariç kimse savunmaz bu gereksiz kişiyi herhalde

Özen gösterdim açıkçası doğruluk konusunda.

Bu tür başkanlar ancak kendi çöplüğünde ötüp değer görür az çok.

Sende Konyalısın büyük ihtimalle. Konyalı hariç kimse savunmaz bu gereksiz kişiyi herhalde
insanları tanımadan gerekli olup olmadığını bilemezsin

insanları tanımadan gerekli olup olmadığını bilemezsin
Yaptığı açıklamada veya yapmadığı açıklamalar ile bu sektörde ne kadar geriksiz birisi olduğu yeterince anlaşılmıştır bence.

Futbol sektöründe ki başkanlım hakkında yorumladım sadece zaten. İnsan olarak nedir ne değildir bilemem tabiki

Hilmi boş yapmayı sever.

Unsal da sanirim avukati bu Konyalilarin. :ROFLMAO:

Ulan .... herif ilk maçta haksız penaltı kazandınız stoperimiz 3 maç ceza yedi o zaman niye konuşmadınız
strese girmistim ama rahatladim biraz. bu angutlar yine havalanmis. sivasin artist teknik direktörü de konusuyordu abuk subuk. 4 tane yediler. ellerine verdik gönderdik herifleri. 20.hafta 4.lüge yükselen takim simdi 10.siraya gerilemis. niye acaba? gol atamiyorsunuz da ondan lan.

galatasaray macina gelene kadar minimum seviyede ses cikarmis herif malatyaya 5 atmamizdan sonra havlamaya baslamis.

Geri
Üst Alt