Konyaspor Karşısında İlk 11'imiz Belli Oldu

Okan Hocam yürek yemiş. Emin 'in geçen hafta iki golde de hatası vardı ama genç oyuncuyu desteklemek adına kazanan 11'i bozmamaış. Doğru görünse de kendisi adına riskli bir tercih doğrusu.

Eski takımina karşı Abdulkerim'i oynatmamasi iyi olmuş. Hatır gönül şikesine kurban gidebilirdik, güzel

fcd68ddd6c0459e04dc8b63b90d11b4e.jpg

böyle şeyler neden sadece benim başıma gelir arkadaş

Gaziantep maçında yediğimiz golde gelişi güzel vuruş yapması göze batmış olsa gerek

Ama Emin'de hatalar yaptı. Belki ilerleyen dakikalarda sol bek olarak dener ama Konya pek mantıklı rakip değil deneme/yanılma için
O pozisyon hata falan değildi vurmasa daha büyük sıkıntı olacaktı.

Ben Emin özelinde bir eleştirim olduğundan cevap vermedim. Emin'e güveniyorsa oynasın zaten. Sadece Abdülkerim'in iyi yaptığı şeylerin konuşulmaması çok garip geliyor bana.

Her 2 maçta bir rakibe asist yapan Abdülkerim'in eski takımına karşı oynuyoruz tabi ki yedek kalacak.

Adamın bütün defolarini biliyorlar . Arkasına 2 top atsalar ya gol olur ya kırmızı yedirir

Sanki dünya yıldızı stoper ,geldiğinden beri hata yapmadığı maç yok nerdeyse

Başarılar Emin başarılar CİMBOM
umarım hocanın yüzünü kara çıkarmazsin ve çok başarılı olup bir daha formayı vermezsin

Hem genc oynatalim hem alt yapidan oynatalim diyenler simdi niye Emin oynuyor diye agliyor.

OYNIYACAK BU KADAR BASIT, OYNATARAK KAZANICAGIZ.

İkpeazu ve emin.. soru işareti 😄 şaka bir yana hava toplari için bence Abdul daha iyi olurdu. Stoper olarakta en iyi Abdul. Niye yedek acaba

Emin iyi oynar 11 olursa dunya kupasi sonrasi emin abdulkerim tandemi izleriz

Geri
Üst Alt