Konyaspor Maç Kadromuz Belli Oldu!

Mert Aydinli

Fenerbahçe hayvani takım kurdu
Taçsız Kral

Sarı kart cezası nedeniyle Konyaspor maçında forma giyemeyecek olan Arda Turan da kamp kafilesinde yer alıyor.

Babel'in olması çok iyi oldu.

Babel'in sol kanat başladığı kanatlar bize kan kusturur. Akbaba ve hatta Oğulcan'ın bile o kanatta Babel'in önünde başlamasını dilerim. İnşallah Diagneli kadrolarda Babel'i sağ kanat gibi kullanmayı düşünebiliriz yakın zamanda.

Babel'in sol kanat başladığı kanatlar bize kan kusturur. Akbaba ve hatta Oğulcan'ın bile o kanatta Babel'in önünde başlamasını dilerim. İnşallah Diagneli kadrolarda Babel'i sağ kanat gibi kullanmayı düşünebiliriz yakın zamanda.
Erzurum maçını aldırırken solda oynuyordu. Saha içi rolü bence daha önemli, pozisyondan ziyade.

Babel kadroda da durumu nasıl acaba.

Corona sürecinde 11-12 kg verdi diyorlardı.

sent via GSC

Erzurum maçını aldırırken solda oynuyordu. Saha içi rolü bence daha önemli, pozisyondan ziyade.

O maçın ilk 45'ini izleyemedim. İkinci yarı izlediğimde yaptığı en verimli işi de sol çizgiden koptuğunda Falcao'ya attığı savunma arkası topta yapmıştı. Soldan çekip şut, orta bekliyordum ben heriften ama atletizmini mi kaybetmiş ne olmuş hiç yapamıyor artık o işleri. Sağda oynarsa en azından kafayı kaldırıp kaldırıp orta yapar belki diye düşünüyorum. Hoş benim görüşüme göre 9 numarada her türlü Diagne'nin önünde tercih ederim ama hoca ondan da bir şekilde faydalanmak isteyecektir. Gönül ister ki adam akıllı sağbek de yokken 3-5-2'ye dönüp Babel-Diagne'yi çift santrafor kullanalım ama hoca senin de dediğin gibi oynarsa sol kanatta başlatacaktır gene.

babel iyi diyonuz da adam 1 aydır yatıyor. bıraktığı yerde mi bakalım bence ciddi düşüş olmuştur performansında. zaten tutarsızdı.

Babel forvet oynasin. En azindan önde top tutariz. Tabi 1 aydir oynamiyor, bakalim nasil performans gösterecek.

------------- Okan
Linnes Donk Luyindama Saracchi
------------ Taylan
Oğulcan Belhanda Ömer Babel
------------ Diagne

şeklinde bir 11 bekliyorum. MS0 kokan bir maç.

Geri
Üst Alt