- 5 Eylül 2014
- 80.051
- 62.685
- 4.283
acele etme temiz bir şey olsunAcele etmeyin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
acele etme temiz bir şey olsunAcele etmeyin
benim nerede olduğumun bir önemi yokKonya sampiyonluk maçında ortaya çıkman tarafımı rahatsız etti. Nerelerdeydin
Aynen öyle bir hafta bile idman yapmasan o kadar rezil oynayamazsınİdmanın ne kadar yapıldığının konuşulmasının tek sebebi sahadaki rezalettir
Sahada ne idüğü belirsiz bir ekip görünce insanlar doğal olarak bu işleri sorgularlar, yoksa kimsenin ideal idmanın ne olduğu konusunda bir fikri olduğunu sanmıyorum
Muhtemelen 2-3 gün izin yapıp kalan günleri iyi değerlendirerek maçlara hazırlanmak da mümkün
Ya mesela ben bu takımın hocası olsam idmanlarda derim ki beyler hadi bildiğiniz idmanları yapın iki tur koşun sonra da çift kale maçAynen öyle bir hafta bile idman yapmasan o kadar rezil oynayamazsın
Biz sıcak yatağımızda fb maçı için üzülürken, Feramuz twitterda Gsmize yapılan saldırıları bertaraf etmekle uğraşıyordu.Konya sampiyonluk maçında ortaya çıkman tarafımı rahatsız etti. Nerelerdeydin
Oynatmasın o zaman kaanıArkadaşlar takım izini keyiften verilmiyor.
Bu oyuncular 50 küsür maça çıktı. Kondisyon ve fizikleri çok yıprandı. Milyon Euro almaları onları robot yapmıyor, etten kemiktenler. Sakatlıklar ayyuka çıktı. Koskoca sezonun son haftasına gelindi.
Kaan’ın evde işemeye kalkmaya mecali kalmadı artık maçı izlerken o kadar belli oluyor ki.
Ne çift idmanından bahsediyorsunuz.
Oynatmasın o zaman kaanı
Aynı kaan avrupadan eletti okan yüzünden
Nasıl 2 günTaraftarın ağzına sıçtılar 2 gün izinle keyiflerine baktılar şu 2 gün bize 1 hafta gibi geldi daha maça 5 gün var 1 ay var gibi geliyor.