Konyaspor Maçı Hazırlıkları Akşam 18.00'da Başlayacak

Yaw neyse tamam hersey iyi harika aynen devam. Kimseyi elestirmeyelim. Sinerji konsantrasyon. Taraftarlar konsantre oluyor sadece galiba
sen eleştirmiyorsun ki. kovalım edelim sürekli sözlerin. Taraftar konsantre olsa ahraz gibi sahaya sürekli madde atıp, oyunu durdurmazdı.

sen eleştirmiyorsun ki. kovalım edelim sürekli sözlerin. Taraftar konsantre olsa ahraz gibi sahaya sürekli madde atıp, oyunu durdurmazdı.
Ona bende kizdim zaten. Sacma sapan bi mac oldu..
Takimdan beklentim bu degildi.. sezon boyunca yapilanlar söylenenler bu seref yoksunlarindan terörist imasi vs vs bunun karsiligi bu isteksiz ruhsuz sacma mac olmamaliydi

Oyuncuların Okan hocayı sevmesi nin nedeni de bu kimseyi sıkmıyor darlamiyor izin veriyor idman esnekliği var biraz askeri düzene geçsen okadar papazı bir arada tutamazsın

Ne yapsın hoca tudor gibi komando mu yetiştirsin izin isteyene vermesin mi sonra o papazlar kellesini alır istikrarda gider başarıda

Hem disiplin hem sevgi olmaz bu kadar basit eğer angelotti guardiola filan değilsen

Pazar günü yaşanan rezaletten sonra bile "beyler zaten sezon bitiyo konya maçına kadar her gün gelin en azından göstermelik yarım saat tempolu yürüyüş yapın,izin verirsem taraftara ayıp olur" demeyen,diyemeyen adamın takımın başında işi yok

Bu adamın taraftarı aptal yerine koymasını sindiremiyorum artık

Konya maçına arda kardeşler gibi maçı sürekli durduran birini verseler ve bi kitlenirsek yandı gülüm keten helva ,herif buna rağmen hala izin vermenin peşinde yaw inanılır gibi değil

Geri
Üst Alt