Konyaspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

Yaşım 29 oldu hala Sabri Futbolu bırakmadı ve 11 yeter ulan, U21'den koy birini hata yapsın ağzımı açarsam şerefsizim. Sabri'yi görünce cinnet geçiriyorum arkadaş, adam 15 yıldır her maç aynı hataları tekrar tekrar yapıyor, bari yerine oynayacak adam 2-3 maç yapar da 4-5 maç sonra tecrübelenip yapmaz ama nerde ? Varsa yoksa Sabri, varsa yoksa Selçuk.
Muslera
Linnes Semih Hakan Carole
De Jong Josue
Rodri Sneijder Poldi
Eren

Şöyle çık yenil ağzımı açmam derim eldeki en iyisi bu ama tam kadro olalım hatta 9 dünya yıldızı alalım yanlarında Sabri ve Selçuk banko anasını satayım. İstemiyoruz arkadaş, ağzınla kuş tutsa istemiyoruz.​

Bu kadro nasıl gol atacak bir renktaş bana anlatsın.

Allah belani versin Dursun
Allah belani versin Levent
Allah belani versin Yonetim kurulu
Allah belani versin Divan Kurulu
Allah belani versin JOR
Allah belani versin Ayhan

Allah hepinizin belasini versin

Çıkaracağın kadroyu senin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Galatasaray XI: Muslera, Sabri, Semih, Hakan, Carole, de Jong, Selçuk, Linnes, Josue, Sneijder, Derdiyok.

Yedekler: Batuhan Şen, Ahmet Çalık, Podolski, Rodrigues, Berk, Kerem, Birhan.

Ilk 11'de 3 tane adam var, yedekte 1 tane adam var, gerisini cope atsan kabul etmez.

Riekerink'i son zamanlarda en cok elestirilenlerden biri benimde siz ne bekliyorsunuz onu anlamadim ?

Serdar,Koray,Cavanda,Cenk,Eray,Sinan,Tolga sakat

Poldi sakatliktan yeni cikti

Yasin,Bruma,Chedjou cezali

Rodrigues 21 gun antrenman yapmamis

Bu kadar yaygara Ahmet Calik 11 baslamadigi icin mi ?

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu adamlar Galatasaray'i batirmaya yemin etmis.

yaw konya defansa cekilecek, kanatlardan bir is becerebilecek tek adam yok oynat iste garry oynayabildigi kadar ki belki ilk yari bitmeden öne geceriz, bu kadro sekili ile cok sikici bir mac bekliyor bizi

yeni transferlerimizi 86 ve 87. dakikalarda görebiliriz sahada diye düşünüyorum

Riekerink'i son zamanlarda en cok elestirilenlerden biri benimde siz ne bekliyorsunuz onu anlamadim ?

Serdar,Koray,Cavanda,Cenk,Eray,Sinan,Tolga sakat

Poldi sakatliktan yeni cikti

Yasin,Bruma,Chedjou cezali

Rodrigues 21 gun antrenman yapmamis

Bu kadar yaygara Ahmet Calik 11 baslamadigi icin mi ?

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Katiliyorum , elestiriler abarti , ahmet alinmasin deniyordu , simdi neden oynamiyor deniyor

ahmet alinmasin diyen bir adamin sahaya neden cikmadigina kizmamasi gerekir , 4 bucuk sene hic oynamasa da agzini acmamasi gerekir ..

rodrigues i ben de yadirgadim yasin ve bruma yoklugunda ama mudahale edecektir oyuna onunla , zaten yedeklere bakinca poldi , garry girecegi kesin gibi

Geri
Üst Alt