Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
KorayRiekerink'i son zamanlarda en cok elestirilenlerden biri benimde siz ne bekliyorsunuz onu anlamadim ?
Serdar,Koray,Cavanda,Cenk,Eray,Sinan,Tolga sakat
Poldi sakatliktan yeni cikti
Yasin,Bruma,Chedjou cezali
Rodrigues 21 gun antrenman yapmamis
Bu kadar yaygara Ahmet Calik 11 baslamadigi icin mi ?
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Katiliyorum , elestiriler abarti , ahmet alinmasin deniyordu , simdi neden oynamiyor deniyor
ahmet alinmasin diyen bir adamin sahaya neden cikmadigina kizmamasi gerekir , 4 bucuk sene hic oynamasa da agzini acmamasi gerekir ..
rodrigues i ben de yadirgadim yasin ve bruma yoklugunda ama mudahale edecektir oyuna onunla , zaten yedeklere bakinca poldi , garry girecegi kesin gibi
4,5 sene bedava klubede durcak mı sanki bedava
ondan demedim , bir adam eger aylardir ahmet alinmasin diyorsa futbolculuguna ,katkisina guvenmiyor derim , saygi duyarim
ama ayni adam , ahmet neden oynamiyor diye konusur yakinirsa supheyle bakarim cunku zaten futbolculugunu begenmedigi bir adam yok diye soylenmis oluyor
Galatasaray XI: Muslera, Sabri, Semih, Hakan, Carole, de Jong, Selçuk, Linnes, Josue, Sneijder, Derdiyok.
Yedekler: Batuhan Şen, Ahmet Çalık, Podolski, Rodrigues, Berk, Kerem, Birhan.
Ilk 11'de 3 tane adam var, yedekte 1 tane adam var, gerisini cope atsan kabul etmez.
Gary hic oynadimi cöp demeye basliyoruz
Ben carole hakkında o kadar iyimser değilim yerini cok kaybediyorCarole
ki iyi diyebileceklerimiz icinde insani maas alan tek adam
şöyle olmazmı ahmet den daha iyi bi adam alınsın diye onları demiş ve isteği karşılanmamış, bugüne de dönersek eldeki stoperleri ahmet den de kötü bulduğu için böyle bişey demiş olablir
cöp'e cöp'ten baska ne diyebilirim?
cöp'e cöp'ten baska ne diyebilirim?
sen nasıl tutarsız birisin ahmet calıgın kariyerini bitirdiler diye taraftara sitem ediyorsun küfrederler vs diye ama rodrigues e direk cöp diyorsun??
Ahmet Çalık Galatasaray'da!
sen tuttugunu birakmion, belli oldu![]()
Yendik kardeş mutlumusun
mutluyuz elbette renktas, ama oyun memnun etmedi ne yazikki.