Konyaspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

Sabri umarım 2. Dak sakatanlir , Linnes sağ bek Sağ açık de Garry olur.

Riekerink'i son zamanlarda en cok elestirilenlerden biri benimde siz ne bekliyorsunuz onu anlamadim ?

Serdar,Koray,Cavanda,Cenk,Eray,Sinan,Tolga sakat

Poldi sakatliktan yeni cikti

Yasin,Bruma,Chedjou cezali

Rodrigues 21 gun antrenman yapmamis

Bu kadar yaygara Ahmet Calik 11 baslamadigi icin mi ?

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Koray
Cavanda
Cenk
Eray
Sinan

Olsa ne yazar... Çöp çöp dür

dedigim gibi kiliti acacak bir adam gerekli oda belki bu macta garry olabilirdi ama hoca ikinci yari sokacak adami ,belki ozamana dek geriye düsersek degil garry messi olsa bir ise yaramaz

Katiliyorum , elestiriler abarti , ahmet alinmasin deniyordu , simdi neden oynamiyor deniyor

ahmet alinmasin diyen bir adamin sahaya neden cikmadigina kizmamasi gerekir , 4 bucuk sene hic oynamasa da agzini acmamasi gerekir ..

rodrigues i ben de yadirgadim yasin ve bruma yoklugunda ama mudahale edecektir oyuna onunla , zaten yedeklere bakinca poldi , garry girecegi kesin gibi

4,5 sene bedava klubede durcak mı sanki bedava

4,5 sene bedava klubede durcak mı sanki bedava

ondan demedim , bir adam eger aylardir ahmet alinmasin diyorsa futbolculuguna ,katkisina guvenmiyor derim , saygi duyarim

ama ayni adam , ahmet neden oynamiyor diye konusur yakinirsa supheyle bakarim cunku zaten futbolculugunu begenmedigi bir adam yok diye soylenmis oluyor

ondan demedim , bir adam eger aylardir ahmet alinmasin diyorsa futbolculuguna ,katkisina guvenmiyor derim , saygi duyarim

ama ayni adam , ahmet neden oynamiyor diye konusur yakinirsa supheyle bakarim cunku zaten futbolculugunu begenmedigi bir adam yok diye soylenmis oluyor

şöyle olmazmı ahmet den daha iyi bi adam alınsın diye onları demiş ve isteği karşılanmamış, bugüne de dönersek eldeki stoperleri ahmet den de kötü bulduğu için böyle bişey demiş olablir

Galatasaray XI: Muslera, Sabri, Semih, Hakan, Carole, de Jong, Selçuk, Linnes, Josue, Sneijder, Derdiyok.

Yedekler: Batuhan Şen, Ahmet Çalık, Podolski, Rodrigues, Berk, Kerem, Birhan.

Ilk 11'de 3 tane adam var, yedekte 1 tane adam var, gerisini cope atsan kabul etmez.

Gary hic oynadimi cöp demeye basliyoruz

Maça Garry ile başlar garantiler çıkartırsın tabi o.kadar iyi ise Çalık ta antrenmanli gelmedi mi semihten kötüyse zaten niye aldık sonradan kurtarıcı diye sokarsa en başından iki oyuncuyu kaybederiz ,Jor da gider kimse tutamaz,kazanmamız malesef zor inşallah yanılırım ama rezil oynayıp yeneceksek yenilmek hayırlı bile olabilir

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şöyle olmazmı ahmet den daha iyi bi adam alınsın diye onları demiş ve isteği karşılanmamış, bugüne de dönersek eldeki stoperleri ahmet den de kötü bulduğu için böyle bişey demiş olablir

buna verecegim cevap ukalaca ya da baskalarini yeren bir cevap olabilir , vermek istemiyorum bu yuzden

ama soruna cevaben , evet olabilir

Şu an sahada kaliteli diyebileceğimiz oyuncumuz yok denecek kadar az.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Geri
Üst Alt