- 1 Mayıs 2018
- 57.870
- 48.647
- 3.873
en cok sinir eden terimci kim
isim alalim
fark yok hepsi ayni
ahmed arif kesen agabeyle canla bas mucadele ediyoruz son gaz devam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
en cok sinir eden terimci kim
isim alalim
Seks serbest olur mu modum?küfürbaz haydolar bu gece çok olacak. Kafası kesik tavuk gibi koşan Ömer mi dersin topu unutmuş Akbaba mı umarsız Belhanda mı
Diagnenin gecen hafta Antreman eksigi vardi da bir haftada mi gecti ne yapiyoruz amacimiz ne Madem Diagne var gecen hafta neden oynatmiyorsun hic bisey yapmasa bile oynatacaksin penalti penalti attricaksin satmak icin elinden geleni yapacaksin yok yok yok aga yok .
Sen de içinden geçenleri yaz rol yapma. İçinden küfredeceğine yazküfürbaz haydolar bu gece çok olacak. Kafası kesik tavuk gibi koşan Ömer mi dersin topu unutmuş Akbaba mı umarsız Belhanda mı
Bana kalsa sen bu forumda 1 saat bile duramazsın daSeks serbest olur mu modum?
cihan tahrik etme umarsız belhanda ne sonra kufurden sapliyosun hemenküfürbaz haydolar bu gece çok olacak. Kafası kesik tavuk gibi koşan Ömer mi dersin topu unutmuş Akbaba mı umarsız Belhanda mı
Kural var ortada kuralSen de içinden geçenleri yaz rol yapma. İçinden küfredeceğine yaz
Sana var bize yokKural var ortada kural
Sonra "vay niye ban yedim"Sana var bize yok
Yatıp yatıp çıkıyoz
belhandacılar bu forumun aydınlık yüzüdür ama bugün belhanda maçı katledecek gibi duruyorBelhandacilar aktif olunca forum canlanıyor ve mizahlasiyor Yaşasın Dev Belhandacilar
@Emre Ersoy hoşgeldin gülüm
İnsanın sorgulamasına da karışma!!!Sonra "vay niye ban yedim"
Aşk olsunBana kalsa sen bu forumda 1 saat bile duramazsın da
futbolcularımıza kötü söylemler yapmasak cihan abi dün diagneye a*gut dedim diye ban yedim deküfürbaz haydolar bu gece çok olacak. Kafası kesik tavuk gibi koşan Ömer mi dersin topu unutmuş Akbaba mı umarsız Belhanda mı
Sen direkt hakaret ediyosun. Bin defa uyardım o da kâr etmiyor sanafutbolcularımıza kötü söylemler yapmasak cihan abi dün diagneye a*gut dedim diye ban yedim de![]()
Sen direkt hakaret ediyosun. Bin defa uyardım o da kâr etmiyor sana
Katılıyorum bunaBana kalsa sen bu forumda 1 saat bile duramazsın da
Bana senden daha çok kızgın. Forumda barındırmayacak imkanı olsa. Sana ban veriyor en azındanKatılıyorum buna
cihan konusunda dikkatli olmaliyizBana senden daha çok kızgın. Forumda barındırmayacak imkanı olsa. Sana ban veriyor en azından