Konyaspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

4-4-2 mi yoksa Halil'i bir kanada mi atacak acaba?
4-4-1-1 gibi veya asimetrik bir 4-2-3-1 gibi olsa keşke Halil'i kanata veya uç forvete koymak yerine Mohamed'in çevresinde dolaşsa çok iş yapardı bu ikili

Mostafa Mohamed'in fizik gücü, hava toplarındaki üstünlüğü ve bitiriciliği Halil'in mobilitesi sırtı dönük oyun becerisi ve topla ilişkisi tam anlamıyla birbirlerini tamamlayan ikili olabilir açıkçası

Yedeklerimiz: Okan, Taylan, Babel, Falcao, Linnes, Oğulcan, Emre Akbaba, Saracchi, Arda, Feghouli

cok iyi

Etebo tam bir soru işareti. Bence bu maçta Taylan lazım.

Taylan neden oynamiyor diye soruluyor... adamin son maclardaki lesh performansi olmasin sebebi?

Yine 🙂 mi 🙂 etebo 🙂
Gerçi Antalya'da çok kritik müdahaleler yapmıştı savunmada, anlaşılabilir ama her an batırmaya müsait biri bence.Güzelll begendik.Lig bitmeden kerem halil Mustafa üçlüsünü izliyoruz buna da şükür

Yine 🙂 mi 🙂 etebo 🙂
Gerçi Antalya'da çok kritik müdahaleler yapmıştı savunmada, anlaşılabilir ama her an batırmaya müsait biri bence.Güzelll begendik.Lig bitmeden kerem halil Mustafa üçlüsünü izliyoruz buna da şükür
lütfen sakin olun
fatih terim'e güvenin

Ömer olmayaydı keşke ya

halil ile muhammed ikilisini çok merak ediyordum inşallah beklediğim katkıyı yaparlar.Yıllardır ileride istediğim fuleli forvet eksiğini doldurur umarım

Hayal gücüm geniştir ama ben bile bir neden bulamıyorum.
1619627076758.webp

Geri
Üst Alt