Konyaspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neden zaha yerine halil santrafor?

Halilden ne bekleniyor İcardi yokken onun verdiği katkıyı vermesi mi? Ne katacak bize halil tek santrafor oynarken oyunumuza ne zenginlik katacak?

Hadi diyelim ilerde büyük maçlarda icardi yok bakambu yok zahayı mı santrafor oynatacaksın halili' mi?

İlerde tek santrafor oynayan halil hangi büyük maçta fark yaratabilecek? Hocanın ofansif oyuncuların mevki tercihleri hiç uzun vadeli ve yapıcı değil

Kaanın ortaları boeyden 20 gömlek iyi

Ndombele kalsın ışık var fena değil bu maç

İnan bana mevkisinin oyuncuları olmayıp yamanan oyuncular yerine kenarda oturan Ali, Eyüp oynasalar ben çok daha fazla zevk alırım ,içim yeşerir. Dün Arda Güler'de olduğu gibi. Bu çocuklar oynasa en kötüsü ne olabilir ki?Ağlama konusuna katılıyorum ama her renktaşta düşüncesini paylaşıyor,saygı duymaktan başka elden ne gelir ki?
Bende gençlerden en az 2-3 tanesini bi görmek isterdim, ama bu eksik kadro ile değil. O konu zaten hocaya yazar, kadro mühendisliği fail bu sene.

İkiliye ikna olmadım demirbayi beğendim. Ortadan deldiler bizi gene. Hücum güçleri iyi değil bunlarinki. En çok gol atan adamida yok.

Demirbay forvet arkası oynatilmalidir. Bu herif şutu dusunuyor
Ndombele her yerdeydi haksızlık ediyorsun. Adamlar çoğunlukla uzun top oynadı zaten

Bu maçta Halil ilk 11 oynamıştı ama maçı da Zaha almıştı Zaha yi durduramadilar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt