GSC Haber Konyaspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Nelsondan sonra ikamesi bulunan Davinsonu, ilkayla da leminayi yiyecek. Sıkılıyor sanırım hemen yeniye yöneliyor. Gomis seferovic batsuayi Nelson zaha ziyech Yusuf yunus Kerem boey angelinho kohn daha sayamadığım zilyon oyuncuya yaptığını yapıyor yine..tebrikler
Gomis-Seferovic'in önünde Icardi vardı ve çok iyi bir sezon geçirdi buna birşey diyemem.Batshuayi 3. forvet konumuna düştü, biraz iş ahlaklı da sorgulanacak biri bence, yedek kaldığı için tripleri vardı oyun içinde vs ama onu kazanacak kişide Okan'dı, Morata zaten geçiş için geldi mutlu olamadı. Nelson iyi giderken gerilemeye başladı ki bu durum TÜM TAKIMDA VAR, Zaha, Angelino ve Frankowski'den yararlanamadı bence oyun kurgusu ile ilgili, Kerem iyi topçu değil bizde oynarkende söylüyordum bunu ancak iyi bir yedek olur. Ziyech zaten müptezel :asd: i Köhn enteresan bir insan, Tete var mesela hiç yararlanamadık biraz FC 25 menajer modu gibi takılıyor :asd:

Tablo ya bakacak olursak
İlk Sene Icardi çok iyi oynadı ve 2. sene geriye düşmeye başladı 3. sene bacağı koptu zaten
İlk Sene Shancez çok iyiydi sonra gerilemeye başladı
İlk Sara geldiğinde güçlü ve iyi pas atıyordu 6 aydır yoklarda.
Nelson bir anda düşüşe geçti ve makul seviyede iyi sezon geçirirken
Apo 2 senedir aynı şekilde gerilemeye başladı
Ziyech müptezeline girmiyorum
Zaha geldiği gibi fizik sorunları ve adaptasyon sorunu yaşadı ama yine istatistik yaptı
Angelino bize geldi, adaptasyon sorunları ve takım içi sorunlar yaşadı.
Frankowski ve Köhn için yorum yapamayacağım öncesini bilmiyorum bu adamların.
Tete 1 maç dışında katkısı sıfır.
Sallai bekte iyi iş yapıyor ama öne yazarsan o da pek iş yapamıyor geçen seneden biliyoruz.
Batshuayi 3. forvet olmayı kabul etmedi hadi bu da makul diyelim zaten 3. forvetinde iyi seviyede olamaz, Halil miydi Almancı arkadaşın adı, o da problem çıkarmaya başladı hatırlarsan. Yani 3. forvet olarak zaten 18-19 wonderkid potansiyelli bulacaksın ki Osimhen-Icardi'nin arkasında kaldığında gurur yapmasın.
Lemina ilk geldiğinde nasıldı, şimdi bakıyorum adamın gücü yok
Torriera bile gerilemeye başladı takımın en en istikrarlı adamı
Yunus bir aşağı bir yukarı yerinde sayıyor.
Sane bir ayar tutturamadı yani kötü de olsa Sane gibi adamın şu seviyede top oynamaması lazım
Osimhen bize geldiği ilk 6-8 ay aralığı nerede sonra ki hali nerede.

Oliviera falan filan girdik mi ohooo say say bitmiyor,

1 Kondisyon da sıkıntımız var
2 Taktik anlamda artık olmuyor yani ben ezbere paslar bekliyorum tamam maçın geneline olmasa bile oyunda kalan top süresince en azından 5/1'i iyi paslaşma ile geçmeli hadi dedik bize kapanıyorlar kapanmayan takımlarda da göremiyorum.
3 Takım oyun kurgusu problemli son 6 aydır doldur boşalt takılıyoruz :asd:
4 Oyuncuların gelişim analizleri iyi takip edilmiyor. Yani sanırım istatistik olarak bakılıyor.

Ek olarak Icardi'nin kiloları hadi dedik 6-7 haftada anca kas kaybı olmadan ufak ufak iner ama 2-3 kg bile inmedi hala. Görünürde antrenman programı da sorunlu gibi. Yani takımda doğuştan fizik gücü üst düzey olmayan herkes kötü şuanda. İlk sezon ile bu sezon arasında da oyun kalitesi arasında fark yok, hatta belki ilk sezon biraz daha iyi top oynamış olabiliriz. Hiç ilerleme kat etmiyoruz ve aksine geriliyoruz.

kımse kendı kalesine 2 gol atmıyor avrupada
her topcu gol kacırıyor
sanede kesik yemeli bana kalırsa
barış bizim evladımız yunusta öyle artık yedirmeyecegiz
Sanki bam diye vurup attı adam birinde Uğurcan ağır kaldığı için çarpıp girdi
Diğerinde hatası var kaleciyi de kapattı velevki attı ne olacak barışta bir metreden topu stad dışına yolladı ne farkı var
Davinsonun hatasinda maç 1-1 di asıl feci olan 10 dk da 2 gol yemek

Sanki bam diye vurup attı adam birinde Uğurcan ağır kaldığı için çarpıp girdi
Diğerinde hatası var kaleciyi de kapattı velevki attı ne olacak barışta bir metreden topu stad dışına yolladı ne farkı var
Davinsonun hatasinda maç 1-1 di asıl feci olan 10 dk da 2 gol yemek
yiyemeyeceksın

keremı yedın yunusla barışa müsade etmeyiz
iyi seyirler

Gomis-Seferovic'in önünde Icardi vardı ve çok iyi bir sezon geçirdi buna birşey diyemem.Batshuayi 3. forvet konumuna düştü, biraz iş ahlaklı da sorgulanacak biri bence, yedek kaldığı için tripleri vardı oyun içinde vs ama onu kazanacak kişide Okan'dı, Morata zaten geçiş için geldi mutlu olamadı. Nelson iyi giderken gerilemeye başladı ki bu durum TÜM TAKIMDA VAR, Zaha, Angelino ve Frankowski'den yararlanamadı bence oyun kurgusu ile ilgili, Kerem iyi topçu değil bizde oynarkende söylüyordum bunu ancak iyi bir yedek olur. Ziyech zaten müptezel :asd: i Köhn enteresan bir insan, Tete var mesela hiç yararlanamadık biraz FC 25 menajer modu gibi takılıyor :asd:

Tablo ya bakacak olursak
İlk Sene Icardi çok iyi oynadı ve 2. sene geriye düşmeye başladı 3. sene bacağı koptu zaten
İlk Sene Shancez çok iyiydi sonra gerilemeye başladı
İlk Sara geldiğinde güçlü ve iyi pas atıyordu 6 aydır yoklarda.
Nelson bir anda düşüşe geçti ve makul seviyede iyi sezon geçirirken
Apo 2 senedir aynı şekilde gerilemeye başladı
Ziyech müptezeline girmiyorum
Zaha geldiği gibi fizik sorunları ve adaptasyon sorunu yaşadı ama yine istatistik yaptı
Angelino bize geldi, adaptasyon sorunları ve takım içi sorunlar yaşadı.
Frankowski ve Köhn için yorum yapamayacağım öncesini bilmiyorum bu adamların.
Tete 1 maç dışında katkısı sıfır.
Sallai bekte iyi iş yapıyor ama öne yazarsan o da pek iş yapamıyor geçen seneden biliyoruz.
Batshuayi 3. forvet olmayı kabul etmedi hadi bu da makul diyelim zaten 3. forvetinde iyi seviyede olamaz, Halil miydi Almancı arkadaşın adı, o da problem çıkarmaya başladı hatırlarsan. Yani 3. forvet olarak zaten 18-19 wonderkid potansiyelli bulacaksın ki Osimhen-Icardi'nin arkasında kaldığında gurur yapmasın.
Lemina ilk geldiğinde nasıldı, şimdi bakıyorum adamın gücü yok
Torriera bile gerilemeye başladı takımın en en istikrarlı adamı
Yunus bir aşağı bir yukarı yerinde sayıyor.
Sane bir ayar tutturamadı yani kötü de olsa Sane gibi adamın şu seviyede top oynamaması lazım
Osimhen bize geldiği ilk 6-8 ay aralığı nerede sonra ki hali nerede.

Oliviera falan filan girdik mi ohooo say say bitmiyor,

1 Kondisyon da sıkıntımız var
2 Taktik anlamda artık olmuyor yani ben ezbere paslar bekliyorum tamam maçın geneline olmasa bile oyunda kalan top süresince en azından 5/1'i iyi paslaşma ile geçmeli hadi dedik bize kapanıyorlar kapanmayan takımlarda da göremiyorum.
3 Takım oyun kurgusu problemli son 6 aydır doldur boşalt takılıyoruz :asd:
4 Oyuncuların gelişim analizleri iyi takip edilmiyor. Yani sanırım istatistik olarak bakılıyor.

Ek olarak Icardi'nin kiloları hadi dedik 6-7 haftada anca kas kaybı olmadan ufak ufak iner ama 2-3 kg bile inmedi hala. Görünürde antrenman programı da sorunlu gibi. Yani takımda doğuştan fizik gücü üst düzey olmayan herkes kötü şuanda.
İşte sıkıntı su, hepsine bir bahane sayabiliyoruz, ama bunların önüne geçmesi gereken kişinin hiç mi suçu yok? Niye gelen herkesi değirmen gibi ogutuyoruz? Bazılarıni da soruna rağmen tutuyoruz? Shaktar bu teteyi öyle bir oynattı ki 25 milyona fırladı. Crystal palace sahayı, Chelsea ziyechi, frankowsky si şusu busu. Ben Terim'in bu özelliğini hiç sevmezdim, antrenman kalitesi kötü olduğu için futbolcular düşüş gösterir, ertesi sene MHY gibi kenarda takılırdı oyuncular, terim ise transfer isterdi. Ayak tenisi diye dalga geçtik. Allah daha büyük belayı verdi. Bu sefer antrenman komple yapılmıyor, 2 gün izinli 3 gün izinli, biraraya geldiklerinde ise guresiyorlar, 5e 2 çalışıyorlar. Azıcık tempo yapan takıma puan kaybediyoruz. Suçu oyunculara buluyoruz sonra. Madem bu kadar kotulerse en baştan transfer yaptırma. Yaptirdiysan söz geçir. Sarhoş derbiye çıktı bu takım, fenerin lesliginden kimse birşey demedi ama rezillikti. Gerçekten rezillik. İcardi hangi kaleye gideceğini bilmiyormuş, ilk yarı bitiminde kaç kaç diye sormuş. Unuttuğum oyuncuları hatırlattığın için teşekkürler, düşündükçe de daha fazlası çıkıyor. Moratayi unuttuk daha, ndombeleyi hatırlamak istememisim onu farkettim. 3 senede muazzam harcama ve transfer, elde ise 13 tane oyuncu var ve taraftar olarak bu 13 oyuncudan 4 tanesini en az yetersiz buluyoruz

Herkese mavi boncuk dagitabilecegini saniyor. Yunus, Baris ve Sane, 3'ünden biri bu kadroya fazla. Orta saha eksik birakilmis.

Bakın mevzu çıkardığı 11 filan değil

Artık adam akıllı futbol izlemek istiyorum

Şayet kötü bir oyun görürsek sahada

Bütün herkes bu adamı istifaya davet etmeli NET

300 milyonluk kadro ile kötü futbol izletmeye hakkı yok

Orta göbek bombos.

Lemina ile ne alip veremedigi var? Lemina‘nin Wolves formasi altinda maclarini gördüm, cok daha ince ve daha saglam fiziksel, pitbull gibi

Sanchez kesik yemis

Sara yok ki dogru suanki form grafiginden dolayi ama suc onun degil takim iyi calismiyor ve fiziksel olarak zayif kaliyor

Acil teknik ekibe takviye sart ve daha fazla antrenman sart

İşte sıkıntı su, hepsine bir bahane sayabiliyoruz, ama bunların önüne geçmesi gereken kişinin hiç mi suçu yok? Niye gelen herkesi değirmen gibi ogutuyoruz? Bazılarıni da soruna rağmen tutuyoruz? Shaktar bu teteyi öyle bir oynattı ki 25 milyona fırladı. Crystal palace sahayı, Chelsea ziyechi, frankowsky si şusu busu. Ben Terim'in bu özelliğini hiç sevmezdim, antrenman kalitesi kötü olduğu için futbolcular düşüş gösterir, ertesi sene MHY gibi kenarda takılırdı oyuncular, terim ise transfer isterdi. Ayak tenisi diye dalga geçtik. Allah daha büyük belayı verdi. Bu sefer antrenman komple yapılmıyor, 2 gün izinli 3 gün izinli, biraraya geldiklerinde ise guresiyorlar, 5e 2 çalışıyorlar. Azıcık tempo yapan takıma puan kaybediyoruz. Suçu oyunculara buluyoruz sonra. Madem bu kadar kotulerse en baştan transfer yaptırma. Yaptirdiysan söz geçir. Sarhoş derbiye çıktı bu takım, fenerin lesliginden kimse birşey demedi ama rezillikti. Gerçekten rezillik. İcardi hangi kaleye gideceğini bilmiyormuş, ilk yarı bitiminde kaç kaç diye sormuş. Unuttuğum oyuncuları hatırlattığın için teşekkürler, düşündükçe de daha fazlası çıkıyor. Moratayi unuttuk daha, ndombeleyi hatırlamak istememisim onu farkettim. 3 senede muazzam harcama ve transfer, elde ise 13 tane oyuncu var ve taraftar olarak bu 13 oyuncudan 4 tanesini en az yetersiz buluyoruz
Tabi, bence problem tamamen teknik kadro, doğru idman yok, doğru analiz yok, doğru rakip analizi yok güçlü takımlara iyi oynuyoruz gibi gözüküyor ama 3 veya 4 maç sanırım? Bayern-Tottenham-ManU, başka hatırlamıyorum ben. Scouting yok zaten, Terimde iş yapmaz adamlar toplardı hep 1 adama 50 vereceğime 10 adama 50 veririm kafasında ve sürekli kadro yenileniyor ayar tutmuyordu ve üstüne birde bunların sözleşmelerinden çıkmak için uğraşıyorduk, ayar tutan kadro zaten başarı getirdi UEFA'yı aldı, her sene don değiştirir gibi oyuncu değiştirmek hiç doğru değil. Avrupa da kulüpler nasıl yönetiliyorsa izlenip analiz edilip aynı sistem Türkiye ye getirmek lazım, Arda bunlardan mesela bahsetmiş, zor değil doğru adımlar ile doğru işler olur.

Orta göbek bombos.

Lemina ile ne alip veremedigi var? Lemina‘nin Wolves formasi altinda maclarini gördüm, cok daha ince ve daha saglam fiziksel, pitbull gibi

Sanchez kesik yemis

Sara yok ki dogru suanki form grafiginden dolayi ama suc onun degil takim iyi calismiyor ve fiziksel olarak zayif kaliyor

Acil teknik ekibe takviye sart ve daha fazla antrenman sart
Bu adamın lemina ile sorunu var bellide niye orta saha aldırmadı bu herif ozaman. Bizi mahvetti okan

Yunus benim en beğendiğim adam asla laf etmek örnek için verdim barisi hiç yemem hatalıdır ama adam Çalışkan keremi yedim iyikide yemisim
Kansız herif
25 mılyonluk adamı 12 ye yolladık senın yuzunden aradaki farkı yatır gsye

Şimdi frankfurt maçının suçlusu Sanchez, Eren ve Lemina mı oldu? Barış ne yaptı mesela o maçta, yada Sane? İlk hatayı yapan Yunus değil miydi?
Sanchez kendi bölgesinde mi oynuyordu da faturayı ona kestik?
Hakikaten olmuyor, bu Okan ile olmuyor. Sane, Barış, Yunus, İlkay ve İcardi beşlisi demek hiç savunma yapmamak demektir. Orta sahayı rakibe vermek demektir. Neden Sara yok, orta sahada? Evet bir siper lig takımı Konya, ama bu ligin gediklilerinden. Yazıktır günahtır ayıptır, demek isterdim ama kim duyacak ki..

Puan kaybı olacak ise, umarım fark ile olur da idari ve teknik kadrodan kurtuluruz. Yoksa kurtuluş olmaz. Tutturmuşlar lig şampiyonluğu diye..

Maç zora girse kenardan gelip maça etki edecek kimse yok neredeyse, o kadar para harcayıp nasıl böyle bir kadro kurduk cidden garip.

Her üçlünün ikinci tekrarda "aamk FB" 'ye dönmesinden nefret eden bir tek ben miyim?

Tabi, bence problem tamamen teknik kadro, doğru idman yok, doğru analiz yok, doğru rakip analizi yok güçlü takımlara iyi oynuyoruz gibi gözüküyor ama 3 veya 4 maç sanırım? Bayern-Tottenham-ManU, başka hatırlamıyorum ben. Scouting yok zaten, Terimde iş yapmaz adamlar toplardı hep 1 adama 50 vereceğime 10 adama 50 veririm kafasında ve sürekli kadro yenileniyor ayar tutmuyordu ve üstüne birde bunların sözleşmelerinden çıkmak için uğraşıyorduk, ayar tutan kadro zaten başarı getirdi UEFA'yı aldı, her sene don değiştirir gibi oyuncu değiştirmek hiç doğru değil. Avrupa da kulüpler nasıl yönetiliyorsa izlenip analiz edilip aynı sistem Türkiye ye getirmek lazım, Arda bunlardan mesela bahsetmiş, zor değil doğru adımlar ile doğru işler olur.
Şaka gibi gelecek ama çözüm sanırım Fenerbahçenin toparlanması, bjk nin cosmasi, Anadolu takımlarının kök sokturmesi. Başarısız okulda yatarak 100 alan öğrenci gibiyiz. Bizi kendimize getirecek durum yok

Geri
Üst Alt