- 27 Haziran 2009
- 7.926
- 2.630
- 2.418
Gomis-Seferovic'in önünde Icardi vardı ve çok iyi bir sezon geçirdi buna birşey diyemem.Batshuayi 3. forvet konumuna düştü, biraz iş ahlaklı da sorgulanacak biri bence, yedek kaldığı için tripleri vardı oyun içinde vs ama onu kazanacak kişide Okan'dı, Morata zaten geçiş için geldi mutlu olamadı. Nelson iyi giderken gerilemeye başladı ki bu durum TÜM TAKIMDA VAR, Zaha, Angelino ve Frankowski'den yararlanamadı bence oyun kurgusu ile ilgili, Kerem iyi topçu değil bizde oynarkende söylüyordum bunu ancak iyi bir yedek olur. Ziyech zaten müptezelNelsondan sonra ikamesi bulunan Davinsonu, ilkayla da leminayi yiyecek. Sıkılıyor sanırım hemen yeniye yöneliyor. Gomis seferovic batsuayi Nelson zaha ziyech Yusuf yunus Kerem boey angelinho kohn daha sayamadığım zilyon oyuncuya yaptığını yapıyor yine..tebrikler
i Köhn enteresan bir insan, Tete var mesela hiç yararlanamadık biraz FC 25 menajer modu gibi takılıyor 
Tablo ya bakacak olursak
İlk Sene Icardi çok iyi oynadı ve 2. sene geriye düşmeye başladı 3. sene bacağı koptu zaten
İlk Sene Shancez çok iyiydi sonra gerilemeye başladı
İlk Sara geldiğinde güçlü ve iyi pas atıyordu 6 aydır yoklarda.
Nelson bir anda düşüşe geçti ve makul seviyede iyi sezon geçirirken
Apo 2 senedir aynı şekilde gerilemeye başladı
Ziyech müptezeline girmiyorum
Zaha geldiği gibi fizik sorunları ve adaptasyon sorunu yaşadı ama yine istatistik yaptı
Angelino bize geldi, adaptasyon sorunları ve takım içi sorunlar yaşadı.
Frankowski ve Köhn için yorum yapamayacağım öncesini bilmiyorum bu adamların.
Tete 1 maç dışında katkısı sıfır.
Sallai bekte iyi iş yapıyor ama öne yazarsan o da pek iş yapamıyor geçen seneden biliyoruz.
Batshuayi 3. forvet olmayı kabul etmedi hadi bu da makul diyelim zaten 3. forvetinde iyi seviyede olamaz, Halil miydi Almancı arkadaşın adı, o da problem çıkarmaya başladı hatırlarsan. Yani 3. forvet olarak zaten 18-19 wonderkid potansiyelli bulacaksın ki Osimhen-Icardi'nin arkasında kaldığında gurur yapmasın.
Lemina ilk geldiğinde nasıldı, şimdi bakıyorum adamın gücü yok
Torriera bile gerilemeye başladı takımın en en istikrarlı adamı
Yunus bir aşağı bir yukarı yerinde sayıyor.
Sane bir ayar tutturamadı yani kötü de olsa Sane gibi adamın şu seviyede top oynamaması lazım
Osimhen bize geldiği ilk 6-8 ay aralığı nerede sonra ki hali nerede.
Oliviera falan filan girdik mi ohooo say say bitmiyor,
1 Kondisyon da sıkıntımız var
2 Taktik anlamda artık olmuyor yani ben ezbere paslar bekliyorum tamam maçın geneline olmasa bile oyunda kalan top süresince en azından 5/1'i iyi paslaşma ile geçmeli hadi dedik bize kapanıyorlar kapanmayan takımlarda da göremiyorum.
3 Takım oyun kurgusu problemli son 6 aydır doldur boşalt takılıyoruz

4 Oyuncuların gelişim analizleri iyi takip edilmiyor. Yani sanırım istatistik olarak bakılıyor.
Ek olarak Icardi'nin kiloları hadi dedik 6-7 haftada anca kas kaybı olmadan ufak ufak iner ama 2-3 kg bile inmedi hala. Görünürde antrenman programı da sorunlu gibi. Yani takımda doğuştan fizik gücü üst düzey olmayan herkes kötü şuanda. İlk sezon ile bu sezon arasında da oyun kalitesi arasında fark yok, hatta belki ilk sezon biraz daha iyi top oynamış olabiliriz. Hiç ilerleme kat etmiyoruz ve aksine geriliyoruz.