GSC Haber Konyaspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Şaka gibi gelecek ama çözüm sanırım Fenerbahçenin toparlanması, bjk nin cosmasi, Anadolu takımlarının kök sokturmesi. Başarısız okulda yatarak 100 alan öğrenci gibiyiz. Bizi kendimize getirecek durum yok
Zaten Galatasaray ile Fenerbahçe makası acayip açtı, Beşiktaş ayak uyduramadı. En azından bu makasa Beşiktaş dahil olursa, Anadolu kulüpleride şuan ki Beşiktaş haline gelirse biraz daha sert lige sahip oluruz, böylece günümüz Avrupasında daha fazla başarı gelebilir.

Adam orta saha düşmanı. Hala ders alacak diyenler var.

Kadroyu gördükten sonra puan kaybı kesin olarak görüyorum ve bu maçtan sonra bu hocayı kovmayan yönetimede yazıklar olsun

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sanırım bilerek yapıyor gitmek istiyor herhalde

Nelsondan sonra ikamesi bulunan Davinsonu, ilkayla da leminayi yiyecek. Sıkılıyor sanırım hemen yeniye yöneliyor. Gomis seferovic batsuayi Nelson zaha ziyech Yusuf yunus Kerem boey angelinho kohn daha sayamadığım zilyon oyuncuya yaptığını yapıyor yine..tebrikler

Önde obez Icardi, sağda ruhsuz Sane, orta sahada iyi niyetine rağmen savunma yapamayan Yunus ve 35'lik İlkay... Rakip de dişli... Üstelik takım yorgun ve morali bozuk... İlkay alınırken dedik, istisna maçlarda idare eder belki ama normal şartlarda SADECE 10 numara olmalı, umarım dişli rakiplere karşı 6-8 oynatmakta diretmez diye. Ancak belli ki ağırlıklı olarak Lemina yerine oynatarak hem artık 90dk yapamayacağı bir defansif sorumluluk yükleyecek bu adama, hem de hücumdaki inceciliğinden fazla faydalanamayacak. Bizi ille Leminasız yumuşacık orta sahalara mahkum edecek. Hele bir de Ocakta mocakta 10 numara oynayacak yabancı gelirse hepten unutun dirençli bir orta saha görmeyi. Bu arada Lemina geldikten sonra sürpriz golcüye dönüşen Torreira'dan da o katkıyı alamaz olacağız eskisi gibi.

Allah Torreira'ya yine kolaylık versin ama verse bile bir noktada o da düşecek, ara ara ufak tefek sinyallerini her sezon verdi zaten... Tabi bu orta sahanın arkasında Davinson'suz Apokerim'le savunma yapacak Singo'ya da Allah kolaylık versin...

Her dakika Okan Buruk'a sallayan anti-Okancılardan değilim ama şu orta saha kurgusunda artık elli kere anlaşılmasına rağmen dengeyi gözetmeden kadrolar kurması resmen kariyerini baltalayan unsur olacak.

Bu arada ilk buraya yazayım. Takım içi problemler yakındır. Sadece his olarak söylüyorum, bilgi veya somut bir kanıta dayanmıyor ancak yakında Icardi-İlkay arasında başlayan bir çatışma ve buradan hareketli bir gruplaşma yaşanması çok olası. Özellikle Avrupa başta 2-3 maçta daha kötü sonuçlar alırsak olacak olan bu...

Macin daha ilk yarisi bitti, ne olacagi yine de belli olmaz ama bu tarz yorumlari artik yapici bulmuyorum. Hele ki son mesajdaki mabaddan uydurma "takim ici problemler yakindir" gibi.

Soylemesi zor ama sizin gibi taraftarlar sari-laci veya siyah-beyaz camiaya daha cok yakisiyor.

Macin daha ilk yarisi bitti, ne olacagi yine de belli olmaz ama bu tarz yorumlari artik yapici bulmuyorum. Hele ki son mesajdaki mabaddan uydurma "takim ici problemler yakindir" gibi.

Soylemesi zor ama sizin gibi taraftarlar sari-laci veya siyah-beyaz camiaya daha cok yakisiyor.
Teşekkürler bora bu yapıcı yorumun için. Clde soversen hatırlatırım bu yapıcı yorumlarını. Takım b.k gibi oynarken iki gol buldu diye sevinmeliysek tr ligi gibi adı süper kendi boktan ligte, yakında 50.000 kişiyle orkuna seviniriz.

Kadroyu beğenmedim, bu tercihlerin bu maçta değilse de ileride sorun yaşatacağını düşünüyorum, yazamaz mıyım?

Çok mu iyi oynadık? Ona da hayır.

Sondakinin de tahmin veya endişe olduğunu açıkça yazmışım zaten. Umarım gerçekleşmez ama öyle bir endişem var.

Sen kimsin benim nereye yakışacağıma karar veriyorsun? Karşı çıkacaksan çık, yapıcı bulmuyorsan bulma, bunları istediğin gibi yaz ama benim Galatasaraylılığıma böyle imada bulunamazsın.

Geri
Üst Alt