Köpek alacağım yardım!

Cevap: Köpek alacağım yardım!

Bu yavru Kangal degil. Fenotipik yapısı cok farklı bir kere.

doğrudur üstad peki güzel duruyormu köpek şimdi bazı şeyleri söylemek için foto yetmez ama cins bir duruşu var gibi senin düşüncen nedir? sibirya kurdu kırması karışımı var diye düşünddüm ama yeşil gözlü sibirya kurduna hiç rastlamadım

Bu yavru Kangal degil. Fenotipik yapısı cok farklı bir kere.

Mete, sen bu Kangal olayina baya hakimsin sanirim.

Bilmiyorum, siteleri falanda takip ediyormusun ama, birtane forum vardi kapandi. Videolar resimler falan paylasiliyorlardi.

Tavsiye edebilecegin bildigin bir site varsa sevinirim.

En sağlam hangi cinsler dövüşüyor? Köpek dövüşü organizasyonu var da, şöyle ayakta ve hayatta kalabilecek bir cins söyleyin.

En sağlam hangi cinsler dövüşüyor? Köpek dövüşü organizasyonu var da, şöyle ayakta ve hayatta kalabilecek bir cins söyleyin.

Wolfdog.

Da böyle gereksiz ve insanlık dışı bir soruyu burada soracak kadar .... olamazsın. (sen doldur orayı)

doğrudur üstad peki güzel duruyormu köpek şimdi bazı şeyleri söylemek için foto yetmez ama cins bir duruşu var gibi senin düşüncen nedir? sibirya kurdu kırması karışımı var diye düşünddüm ama yeşil gözlü sibirya kurduna hiç rastlamadım

5-6 ayina girmeden kesin birsey denemez, Tatli bir hayvan ama.

Mete, sen bu Kangal olayina baya hakimsin sanirim.

Bilmiyorum, siteleri falanda takip ediyormusun ama, birtane forum vardi kapandi. Videolar resimler falan paylasiliyorlardi.

Tavsiye edebilecegin bildigin bir site varsa sevinirim.

Madem eski kopek sitelerinden haberdarsin, sana bir soru o zaman. Kopek aleminin bir numarasi kim? R ile basliyor x ile bitiyor :)

Yaramaz. Game duzeyleri oldukca kotu.

Kopek dovuslerine neden bu kadar tepkilisiniz anlayamadim?

Ben karşıyım hayvanların eziyetine karşı.

Ayrıca köpeklerle ilgili bilgim yok birkaç sayfa önce Mehmet Oguz bu köpeğin videosunu koymuş oradan etkilenip yazdım.

Yaramaz. Game duzeyleri oldukca kotu.

Kopek dovuslerine neden bu kadar tepkilisiniz anlayamadim?

Seni de ölümüne dövüştürsünler Mete, bak bakalım tepkili olur musun olmaz mısın. Vahşi doğa mı kardeşim burası, biraz medeniyetiniz, insanlığınız, kendinize saygınız olsun.

Seni de ölümüne dövüştürsünler Mete, bak bakalım tepkili olur musun olmaz mısın. Vahşi doğa mı kardeşim burası, biraz medeniyetiniz, insanlığınız, kendinize saygınız olsun.

bende köpek dövüşüne karşıyım ama insanlarıda dövüştürüyorlar zaten box,kickbox vb. sporlar köpek dövüşlerinin insan versiyonu .

bende köpek dövüşüne karşıyım ama insanlarıda dövüştürüyorlar zaten box,kickbox vb. sporlar köpek dövüşlerinin insan versiyonu .

Ölümüne dövüştürmek başka bir şey Hasan. Köpeklerde insanlar gibi durmak vs. gibi bir bilinç yok, onlar spor yaptıklarının farkında değiller.

Bu bir kultur. Bak sana daha acik olayim. Coban kopekleri dogalarinda yirticilik olan kopekler. Eksi zamanlardan beri Ege, Akdeniz ve Anadoluda festival boguslari yapilirdi. 2001 senesinde kadar bu resmi devlet organizasyonu idi. Avrupa birligi olaylari girince ortadan kalkti, fakat bu organizasyonlar her yerde hala yapiliyor. Turk insaninin bir gercegi bu. Guc sporlarini seviyoruz.

Ortada iki erkek ve bir disi varken, o iki erkek disi icin kapisir. Mesela bu bir gelenektir.

Diger yandan Turkiyede bu isler Amerika ve Balkanlarda Pitbullcu serefsizlerin yaptigi gibi sona dek dovusturulmuyor. 3 yikim denen bir kural var. Bir kopek rakibinin sirtini 3 kere yere yiktiginda mac bitiyor.

Zorla dovusturme falanda yok. Maca girmeyen kopek hukmen maglup oluyor zaten. Boyle kopekleri meydan uretimlerinde kullanmiyor yetistiriciler.

Geri
Üst Alt