- 30 Temmuz 2009
- 30.885
- 7.020
- 1.943
Kopenhag’a bak fiyat yükseltmek için kendileri ifşa etmiş görüşmeyi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Douenın sıcma ihtimali bu topcudan daha fazla amaBelirli bir düzende iyi oynayan bir oyuncu ama Nelsson gibi bizde kesin iyi oynar diyemiyorum.
Bek bölgesi biraz farklı stoperden. Linnes de gelmeden harikalar yaratırken bizde vasatın altında kaldı çoğu zaman.
Maliyet yüksek olacaksa tercih Doue olmalı. Çünkü oyuncunun yetenek tavanı daha yüksek.
Bu iki ismin de maliyeti +10 olacaksa Bissaka, Mazraoui tarzı birine gidilmeli direkt.
Douenın sıcma ihtimali bu topcudan daha fazla ama
bu adam nellson gibi stabil bi performans verebilir iniş cıkış olmaz tam asker olur.
doue sıcadabilir 6 aylık topcu
Doue dediğin gibi kötü oynayabilir ancak bu adamlar da kötü olunca aynı şey ve hatta daha da kötüsü? Neden mi?
Maliyeti önemli. 4 Milyon’a gelecekse tamam, ama ikisine de 8+ verilecekse tavanı yüksek olana verilir.
Çünkü biri en fazla takım oyuncusu olacak Brighton, Palace vs yapacak ve 10-12 olacak bedeli de. Zaten pay isteyecek kardan yine Kopenhag da.
Kötü çıkarsa takım oyuncusu olduğu için toparlama ve bireysel çıkış yapma şansı da yok.
Doue gelir 1 sene Boey gibi kötü gider genel oyun olarak sonra bir anda ivmelenebilir. Çünkü fuleli, çalım yeteneği var ve fiziken de gelişime açık.
Ben aksini düşünüyorum o yüzden
ali turap oynasın daha iyi diye yorum okudum burdaKim gömüyor yaw
Kac macini izlemislerde gömüyorlar
ali turap oynasın daha iyi diye yorum okudum burda
burdan dönmez bizzat matteo moretto ile konustukElias Jelert, Galatasaray’a çok yakın. (Matteo Moretto / Relevo)