GSC Haber Kopenhag, Elias Jelert'in Galatasaray'a Transfer Olduğunu Açıkladı

Kopenhag’a bak fiyat yükseltmek için kendileri ifşa etmiş görüşmeyi

Taraftar baskısı olsun 3-5 kuruş fazla koparırız diye yaptılarsa bu açıklamayı hemen iptal etmek lazım görüşmeleri
Ya da dur, evet alacağız, ha bugün ha yatın diyr transfer sonuna kadar oyalasınlar kopanhagı
Zaten kılım bu kulübe

Belirli bir düzende iyi oynayan bir oyuncu ama Nelsson gibi bizde kesin iyi oynar diyemiyorum.

Bek bölgesi biraz farklı stoperden. Linnes de gelmeden harikalar yaratırken bizde vasatın altında kaldı çoğu zaman.

Maliyet yüksek olacaksa tercih Doue olmalı. Çünkü oyuncunun yetenek tavanı daha yüksek.

Bu iki ismin de maliyeti +10 olacaksa Bissaka, Mazraoui tarzı birine gidilmeli direkt.

Belirli bir düzende iyi oynayan bir oyuncu ama Nelsson gibi bizde kesin iyi oynar diyemiyorum.

Bek bölgesi biraz farklı stoperden. Linnes de gelmeden harikalar yaratırken bizde vasatın altında kaldı çoğu zaman.

Maliyet yüksek olacaksa tercih Doue olmalı. Çünkü oyuncunun yetenek tavanı daha yüksek.

Bu iki ismin de maliyeti +10 olacaksa Bissaka, Mazraoui tarzı birine gidilmeli direkt.
Douenın sıcma ihtimali bu topcudan daha fazla ama

bu adam nellson gibi stabil bi performans verebilir iniş cıkış olmaz tam asker olur.

doue sıcadabilir 6 aylık topcu

Erden Timur olsa bunu çabucak vede en ucuza bitirirdi. (Gülerek.)

Douenın sıcma ihtimali bu topcudan daha fazla ama

bu adam nellson gibi stabil bi performans verebilir iniş cıkış olmaz tam asker olur.

doue sıcadabilir 6 aylık topcu

Doue dediğin gibi kötü oynayabilir ancak bu adamlar da kötü olunca aynı şey ve hatta daha da kötüsü? Neden mi?

Maliyeti önemli. 4 Milyon’a gelecekse tamam, ama ikisine de 8+ verilecekse tavanı yüksek olana verilir.

Çünkü biri en fazla takım oyuncusu olacak Brighton, Palace vs yapacak ve 10-12 olacak bedeli de. Zaten pay isteyecek kardan yine Kopenhag da.

Kötü çıkarsa takım oyuncusu olduğu için toparlama ve bireysel çıkış yapma şansı da yok.

Doue gelir 1 sene Boey gibi kötü gider genel oyun olarak sonra bir anda ivmelenebilir. Çünkü fuleli, çalım yeteneği var ve fiziken de gelişime açık.

Ben aksini düşünüyorum o yüzden

Doue dediğin gibi kötü oynayabilir ancak bu adamlar da kötü olunca aynı şey ve hatta daha da kötüsü? Neden mi?

Maliyeti önemli. 4 Milyon’a gelecekse tamam, ama ikisine de 8+ verilecekse tavanı yüksek olana verilir.

Çünkü biri en fazla takım oyuncusu olacak Brighton, Palace vs yapacak ve 10-12 olacak bedeli de. Zaten pay isteyecek kardan yine Kopenhag da.

Kötü çıkarsa takım oyuncusu olduğu için toparlama ve bireysel çıkış yapma şansı da yok.

Doue gelir 1 sene Boey gibi kötü gider genel oyun olarak sonra bir anda ivmelenebilir. Çünkü fuleli, çalım yeteneği var ve fiziken de gelişime açık.

Ben aksini düşünüyorum o yüzden

şunu bi izle

Süratli bir futbolcu. Bu yönü çok iyi. Hücum özellikleri gayet iyi. İyi pas atıyo. Ortaları çok iyi. Çalım ve top taşıma yeteneği var. Gayet iyi futbolcu. Şampiyonlar liginde de oynadı bu sene city e karşı iyidi. Tek sorunu biraz fiziği. Yapılı bir oyuncu değil. İkili mücadelelerde adamına yapışarak bela oluyo ama boey gibi koduğunu indiren bir tarzı yok yada böyle bir fiziği yok. Bu eksiğini kapatmak için hızını kullanarak top aralarına girmeye çalışıyo yada faulle durduruyo. Barış ile birbirini çok iyi tamamlayabilirler. Bence iyi oyuncu. Azcık fiziğini geliştirir bunu yaparken hızını düşürmezse çok iyi transfer ve yatırım olur. Umarım gerçekleşir bu transfer

Bir de şöyle bir sıkıntı var transfer komitemiz beklentiyi öyle bir yüksekden açtı ki transfer döneminin başında Wan-Bissaka veya Mazraoui filan konuşuyorduk şimdi Doue veya Jelert konuşuyor olmak taraftarın beklentisini boşa çıkarıyor

Bu saatten sonra Doue de gelse Jelert de gelse taraftarın beklenisini karşılıyamayacak

Bu yonetim bunu da alamaz. Auirer gibi sahaya dahi çıkamayacak bir çöpü kolundan tutup getirecekler kimseyi bulamayıp.

simple-loading-process-icon-on-white-background-free-vector.jpg

Geri
Üst Alt