- 4 Aralık 2009
- 13.578
- 9.476
- 2.238
Götenhag'ın 50 yıl sonra gerdeğe giren yeni damat gibi cümle aleme duyurması enteresan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orasi bizim buraya benzemez o konudabence bitti bu is , her gorusme icin resmi aciklama yapmiyorlardir
fikrimdirOrasi bizim buraya benzemez o konuda
Umarim en fazla 7+1 milyon euro falan veriyoruzdur.
bonuslarla birlikte , insallah 3 milyon + sampiyonlar ligini aldigimiz takdirde 7 milyon dur
Henuz anlasma yok daha yeni gorusmelere baslanmis sadece.
Scoutdan ne anladığına göre değişir. Mesela Klopp Salah'ı Romadan transfer ettikten sonra Scout ekibine teşekkür etmişti ki adamın adını herkes biliyordu. Yani aslında Scout sadece bilinmeyen oyuncuyu bulmak değil aynı zamanda isimli veya isimsiz senin oyun yapına uygun oyuncuları da bulup çıkarmaktır.Kopenhagın sağ beki scout transferi olmuyor ama
gram itimatim yok iboyaİbrahim Hatipoğlu "sağ beke 10-11 M bütçemiz yok"
GSYİAD başı olmakla trasnfer görüşmesi yapmanın arasında uçurum var.gram itimatim yok iboya
gram itimatim yok iboya
Reis ne zaman ogrendin bu kelimeyi ben bile geçen sene öğrendimitimatim
gelen Turk musterilerdenReis ne zaman ogrendin bu kelimeyi ben bile geçen sene öğrendim
10 kağıda kdr uygundur yaw bu cocuk icin.Umarim en fazla 7+1 milyon euro falan veriyoruzdur.