GSC Haber Kopenhag, Elias Jelert'in Galatasaray'a Transfer Olduğunu Açıkladı

Götenhag'ın 50 yıl sonra gerdeğe giren yeni damat gibi cümle aleme duyurması enteresan.

Bu arada özellikle belirtmişler daha biten bir şey yok diye. Acaba tüm tekliflerde böyle açıklama yapıyorlar mı yoksa sadece bitmeye yakın küçük ayrıntılar kaldığı zaman mı yapıyorlar? İletişim olarak örnek alınmalı. Onun dışında bitti gözüyle de bakmamak lazım sanki.

Kopenhagın sağ beki scout transferi olmuyor ama
Scoutdan ne anladığına göre değişir. Mesela Klopp Salah'ı Romadan transfer ettikten sonra Scout ekibine teşekkür etmişti ki adamın adını herkes biliyordu. Yani aslında Scout sadece bilinmeyen oyuncuyu bulmak değil aynı zamanda isimli veya isimsiz senin oyun yapına uygun oyuncuları da bulup çıkarmaktır.

Ben Jelert için demedim aslında Scot için o tip olabilir isimli olmasına gerek yok özelliklerine bakılmalı isme değil anlamında söylemiştim esasen.

Lan kapı bile yabancılardan alıyoruz nasıl bir dönemden geçiyoruz Allah sabır versin taraftara

Biraz inceleyeyim, her transfere böyle açıklama yapıyorlar mıymış bakalım.

Ilk defa dogru bir is yapmis olurlar
21 yasinda boy 1.78 tam ideal fizik kondisyon saglam defans yapmayi bilmeyeni kopenhaga almazlar hucum yapmasads olur cizgiye bassin yeter

Bizim maçta kırmızı görmüştü ama çakı gibi çocuktu. Risk olabilir ama bende değer. Ben danimarka pazarına her zaman sıcağım. Oradan çok iyi isimler çıktı ve biz sadece nelssona para kıyıp aldık.

Geri
Üst Alt