- 4 Aralık 2009
- 13.577
- 9.476
- 2.238
İskandinavlar'da alışmamışım böyle sonu "sen"le bitmeyen soyadlarına. Çocuğun soyadı Kristensen'miş. Ben artık böyle hitap ederim.
Ne o öyle jartiyer gibi...
Ne o öyle jartiyer gibi...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nelsson için ptt liginden 50 tane var dedi
80yks'den kac aldin reis
Fazla zaten katiliyorum, o ligden bir defans oyuncusuna fazla para.kızacaksınız gine ama danimarka liginden 10 milyona bek mi alinir yaw
Tam bir operasyon usta.Sag gösterip sol vurdu hatipoglu
Beklenmeyecek bir hareket
Tek bir haber bile cikmadi gizli yürütülmüs sonunda dogru sekilde
Ekli dosyayı görüntüle 252728
Ekli dosyayı görüntüle 252729
Ekli dosyayı görüntüle 252730
Ekli dosyayı görüntüle 252731
bu karşılaştırma oyuncuların kendi liglerindeki kendi takımlarının verileri üzerinden yapılmış bir karşılaştırma ona göre okumakta fayda var
*Kæpsson
Adminim farkında olmak lazim ama futbol piyasasinda rakamlar her sene bir tik bir tik artmaya başladı. Anadolu kulüpleri bile 2-3m a adam almaya başladı normalde bonservisle adam almayan kulüplerdi bunlar. Bence piyasa eskisi kadar ucuz değil. Çünkü Avrupa gelirleri de artıyor sponsor gelirleri de artıyor kulüplerinFazla zaten katiliyorum, o ligden bir defans oyuncusuna fazla para.
Hangi platform burası?Ekli dosyayı görüntüle 252728
Ekli dosyayı görüntüle 252729
Ekli dosyayı görüntüle 252730
Ekli dosyayı görüntüle 252731
bu karşılaştırma oyuncuların kendi liglerindeki kendi takımlarının verileri üzerinden yapılmış bir karşılaştırma ona göre okumakta fayda var