- 13 Şubat 2009
- 26.768
- 24.024
- 3.048
Avatarımda da belirttiğim üzere İskandinav olsun çamurdan olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mantikli geldi biryerde okudum ama kolpadir muhtemelenOylemiymis?
Doue nasıl bir profil mesela ? 6 aylık kariyeri olan adamı nasıl değerlendireceğiz ?? Mesela 3-4 maçını izleyen var mı ?? jelerti mesela 2 senedir cl’de izliyoruz en azındanAngelino tecrubeli degil miydi
Ya da Boey cok mu tecrubeliydi
Onemli olan tecrube mi yoksa rakamlar ve profil mi
Bonusa F.B şampiyon olursa diye madde koyduralım biz oluyoruz boşuna ek maliyet oluyor.Bonuslarla 10 deniyordu haberde tahminim 7+3-8+2 falan gibi bir teklif. Yine haberde teminat beklendiği yazıyordu sanırım. Resmi bir açıklama yaptılarsa bir yere gelmiştir herhalde transfer sanırım Doue- Jelert'ten biri olacak sağ bek.
olur yaw niye olmasın sana ilerde 30 kazandıracaksa çok da güzel olur. bu topcuyu tanımam etmem bu arada bilmiyorum insallah tutar10 milyona scout transferi mi olur yav
gelin olmuş gidiyorsunMantikli geldi biryerde okudum ama kolpadir muhtemelen
ne diuon lan ayyasgelin olmuş gidiyorsun
beni terk ediyorsun
iş hayatı çok sıkıcıne diuon lan ayyas
bende vallaiş hayatı çok sıkıcı
daralıyorum bunalıyorum
Jelert nasıl topçu ağabeyne diuon lan ayyas
borring. tipik standard sag bek, ofansif katkilari sifira yakin, hizli ama ne bileyim. topu kapar hemen yakindaki orta saha oyuncusuna verir ya. o tip. old school.Jelert nasıl topçu ağabey
Ciddi misin?kapa aciklama yapmis adamlar
Abv bizi yine dolandiriyor musunuz lanborring. tipik standard sag bek, ofansif katkilari sifira yakin, hizli ama ne bileyim. topu kapar hemen yakindaki orta saha oyuncusuna verir ya. o tip. old school.