GSC Haber Kopenhag, Elias Jelert'in Galatasaray'a Transfer Olduğunu Açıkladı

İkili mücadelelerde ayağı yere sağlam basıyorsa o tempoyla baya iş yapar bizde. 21 yaşında 100 civarı resmi maçı varmış o da olumlu.

Bizim muhabirler daha piyasaya çıkmamış yine hangi kolpayı hazırlıyorlar allah bilir

Angelino tecrubeli degil miydi

Ya da Boey cok mu tecrubeliydi

Onemli olan tecrube mi yoksa rakamlar ve profil mi
Doue nasıl bir profil mesela ? 6 aylık kariyeri olan adamı nasıl değerlendireceğiz ?? Mesela 3-4 maçını izleyen var mı ?? jelerti mesela 2 senedir cl’de izliyoruz en azından

Her zaman derim boey her yönden 15 senede bir denk geleceğimiz profil. Ligue 1’de oynayan her sağ beke yeni boey geliyor demek saçmalık. Zaten dubois sakatlanmasa boey’i 2022 yazında paket ediyorduk

Bonuslarla 10 deniyordu haberde tahminim 7+3-8+2 falan gibi bir teklif. Yine haberde teminat beklendiği yazıyordu sanırım. Resmi bir açıklama yaptılarsa bir yere gelmiştir herhalde transfer sanırım Doue- Jelert'ten biri olacak sağ bek.
Bonusa F.B şampiyon olursa diye madde koyduralım biz oluyoruz boşuna ek maliyet oluyor.

Gelirse atletizmiyle ciddi fark yaratacağını düşünüyorum, Doue'nin potansiyeli daha yüksek ama bu daha hazır. Lakin ben geleceğini düşünmüyorum nedense bana Doue gelecek gibi geliyor. Böyle bir açıklama geldiğine göre Doue yada Jelert kısa zamanda belli olacak sanki.

Jelert geliyorsa toreira yanına 6-8 değil 8-10 profilli bir orta saha gelir kesin

İşte Nelsson gibi 50 maç istikrarla ağlamadan zırlamadan sahaya çıkacak oyuncu.

Geri
Üst Alt