- 1 Ağustos 2009
- 44.923
- 43.537
- 4.198
sıra senin istediğin tarzda orta saha bulmaya geldi onurum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sıra senin istediğin tarzda orta saha bulmaya geldi onurum.
Eeee? Gitmek istiyorsa indirim yapar kulübü evet doğru yapmış zaten 15 milyon'dan açtı adamlar kapıyı 8 milyon artı bonuslara bitirdin duruşu yüzünden? Fofona kaça gidecek göreceğiz 30 milyonu red etti 15 ı kabul etmez ve son senesi olması lazım bu arada son güne kadar beklerler fofona içinSize göre saçma bana göre değil. Lafa bak. İnsanların karşıt düşüncesi size uymuyorsa hemen saçma mı diyorsunuz?
Fofana milana gitmek istiyor. Monaco'da mutsuz. Milan 15 veriyor. O iş bence bu transfer döneminde olacak. 15 olmaz 18-19 olur orasını bilemem. Ama 30 olmayacağını düşünüyorum. Ayrıca 100 tane haber var bununla ilgili.
Ayrıca cidden saçma olan ne? Bir futbolcu bir takıma gitmeyi çok istiyor, yani kalmak istemiyor ise kulüp rakamda bir şekilde indirim yapıyor. Sorunlu futbolcuyu ne yapsın. Nesini anlamanız zor bilemedim.
€3m bonservis üç yıla yayılmış taksitlerle
€1.5m maksimum bonus
€600k maaş + €300k bonuslar
Kardan 30% pay
Kuruş fazla verirsek domaltılmış sayılırız. Gidelim Bünyamin Balcı'yı falan alalım o da gençken oynatılan bir topçu
değerli ahbabım @Ali Bektaş aka angelino fan boy sallıyorsa ben bu transferden ümitli olurum arkadaş
Bu adamı alacağımıza fakir fukarayı doyuralım net.
Olm sana takilmisim ne var bundaSakın başlığı okumayın, ya da okuyun bana ne
Geriden gelerek okudum. Yüzde 90 bayram etmiş. İstemeyenlere edilen hakaretlerin bini bir para. Forumun önde gelen futbol alimlerinin alayı onaylamış ve arzulamış bu transferi. Biz de mücadele etmişiz ama başarısız olmuşuz
Gerçi Bünyamin Balcı bundan iyi topçu biz bile abartmışız Jelert'i
Posta bak çay demle. Beğenenler de Sami ile Recep. Teallam
Sakalımız yok ki dinlesinler. Keşke yanılsaydık yerin dibine girseydik de Cimbom'un €20m yükümlülüğü buharlaşmasaydı
Ancak özellikle tebrik etmek istediğim rtaşlarım var resmen belayı önden sezmişler sakın almayın durun etmeyin demişler
@Hakan Kuzu
@P. Enis Sever
@Ekin Amad
@Sertan Doğan
helal size rtaşlar
Brawo sinan abiSakın başlığı okumayın, ya da okuyun bana ne
Geriden gelerek okudum. Yüzde 90 bayram etmiş. İstemeyenlere edilen hakaretlerin bini bir para. Forumun önde gelen futbol alimlerinin alayı onaylamış ve arzulamış bu transferi. Biz de mücadele etmişiz ama başarısız olmuşuz
Gerçi Bünyamin Balcı bundan iyi topçu biz bile abartmışız Jelert'i
Posta bak çay demle. Beğenenler de Sami ile Recep. Teallam
Sakalımız yok ki dinlesinler. Keşke yanılsaydık yerin dibine girseydik de Cimbom'un €20m yükümlülüğü buharlaşmasaydı
Ancak özellikle tebrik etmek istediğim rtaşlarım var resmen belayı önden sezmişler sakın almayın durun etmeyin demişler
@Hakan Kuzu
@P. Enis Sever
@Ekin Amad
@Sertan Doğan
helal size rtaşlar
ulan ne övüyodu harbi@Melih Sönmez hesap ver