GSC Haber Kopenhag, Elias Jelert'in Galatasaray'a Transfer Olduğunu Açıkladı

hem sag bek hem sol bek oynayabiliyor

bazi cl maclarina bile sol bek cikmis

Size göre saçma bana göre değil. Lafa bak. İnsanların karşıt düşüncesi size uymuyorsa hemen saçma mı diyorsunuz?

Fofana milana gitmek istiyor. Monaco'da mutsuz. Milan 15 veriyor. O iş bence bu transfer döneminde olacak. 15 olmaz 18-19 olur orasını bilemem. Ama 30 olmayacağını düşünüyorum. Ayrıca 100 tane haber var bununla ilgili.

Ayrıca cidden saçma olan ne? Bir futbolcu bir takıma gitmeyi çok istiyor, yani kalmak istemiyor ise kulüp rakamda bir şekilde indirim yapıyor. Sorunlu futbolcuyu ne yapsın. Nesini anlamanız zor bilemedim.
Eeee? Gitmek istiyorsa indirim yapar kulübü evet doğru yapmış zaten 15 milyon'dan açtı adamlar kapıyı 8 milyon artı bonuslara bitirdin duruşu yüzünden? Fofona kaça gidecek göreceğiz 30 milyonu red etti 15 ı kabul etmez ve son senesi olması lazım bu arada son güne kadar beklerler fofona için

ne baskisi ya. yanlis is yaptilar. 5milyonluk topcuyu 11e aldik.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kaç paraya aldığımız daha net olarak belli değil ama söylenen 10-11 civarı sanırım yönetim kendi beceriksizliğinin bedelini yine Galatasaraya ödetti 5-6-7 bandında olsa neyse de 10-11 nedir ya icardiye 10 verdik zaten baskıyı yiyince tutuştular başka alternatifleri de yoktu sanırım allah ne verdiyse verip alalım demişler

Aldıkları yeni sağbekleri de çok iyi adam sanki: Huescas
2 milyona almışlar.
Adamlar daha satmadan yerini doldurmuşlar.
9 milyonda bu yüzden biraz fazla geldi bana.
Yine de 11’e çıkar umarım vereceğimiz para büyük katkısından sonra ve yıllarca bek problemi yaşamayız.

5-6 ya anadoludan sağ bek alırsın anca ahahaha bazı taraftarlarımız hala 2010lu yıllarda yaşadıgını sanıyor galiba. yüz yılda bir gelir öyle torreiralar falan bu paralara. elin oglu sana ilk 11 oyuncusunu üstelik yaşı çok genç ve milli takımına seçiliyor , öyle oyuncuyu 5-6 ya verirdi zaten :D :D :D

Sakın başlığı okumayın, ya da okuyun bana ne

Geriden gelerek okudum. Yüzde 90 bayram etmiş. İstemeyenlere edilen hakaretlerin bini bir para. Forumun önde gelen futbol alimlerinin alayı onaylamış ve arzulamış bu transferi. Biz de mücadele etmişiz ama başarısız olmuşuz

€3m bonservis üç yıla yayılmış taksitlerle
€1.5m maksimum bonus
€600k maaş + €300k bonuslar
Kardan 30% pay

Kuruş fazla verirsek domaltılmış sayılırız. Gidelim Bünyamin Balcı'yı falan alalım o da gençken oynatılan bir topçu

Gerçi Bünyamin Balcı bundan iyi topçu biz bile abartmışız Jelert'i

değerli ahbabım @Ali Bektaş aka angelino fan boy sallıyorsa ben bu transferden ümitli olurum arkadaş

Posta bak çay demle. Beğenenler de Sami ile Recep. Teallam

Bu adamı alacağımıza fakir fukarayı doyuralım net.

Sakalımız yok ki dinlesinler. Keşke yanılsaydık yerin dibine girseydik de Cimbom'un €20m yükümlülüğü buharlaşmasaydı

Ancak özellikle tebrik etmek istediğim rtaşlarım var resmen belayı önden sezmişler sakın almayın durun etmeyin demişler

@Hakan Kuzu
@P. Enis Sever
@Ekin Amad
@Sertan Doğan

helal size rtaşlar

Geriden gelerek okudum. Yüzde 90 bayram etmiş. İstemeyenlere edilen hakaretlerin bini bir para. Forumun önde gelen futbol alimlerinin alayı onaylamış ve arzulamış bu transferi. Biz de mücadele etmişiz ama başarısız olmuşuz

Sakalımız yok ki dinlesinler. Keşke yanılsaydık yerin dibine girseydik de Cimbom'un €20m yükümlülüğü buharlaşmasaydı

Ancak özellikle tebrik etmek istediğim rtaşlarım var resmen belayı önden sezmişler sakın almayın durun etmeyin demişler

@Hakan Kuzu
@P. Enis Sever
@Ekin Amad
@Sertan Doğan

helal size rtaşlar
Olm sana takilmisim ne var bunda :asd:

@Hakan Kuzu
@P. Enis Sever
@Ekin Amad
@Sertan Doğan

helal size rtaşlar
Brawo sinan abi

Baştan beri mesafeliyim, temposuyla belki bir şeyler yapar diyordum da bu adamın olayı bence yanılmaktan öte.

Futbolun temel noktalarını bilmiyor, Doku karşısında çok dar bir alanı savunmak zorunda kalınca çoğu eksiği göz ardı edilmiş gerçi geçen seneki Kopenhag takımının genel problemi de buydu.

Neyse, bizle çıktığı ilk maçtan beri fikrim değişmedi, bu adamı 3 sene oynatıp geliştirsek de bir halt olmaz, sahada yürürken rüzgarın ters açıdan gelmesiyle bile yerde yuvarlanabilir.

Güzel koşu yapıyor rakibi koşu da da jelerti geçip orta açıyor.
Ne baskısı baskı ne koşusu koşu.
Takım dun aksam bir 5 dakika güzel oynadı o ara 4 5 pas yaptık top jelerte 3 kere geldi o ara zaten topu kaptırdık penaltı oldu

Geri
Üst Alt