Gökhan Karaman
10 Numara!
- 16 Haziran 2009
- 17.992
- 4.772
- 2.278
ha şöyle çökün kuzey takımlarına.
ne cevherler var orada.
ne cevherler var orada.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
FM uzmanları yine abartmış. Doue bundan iyi bek oyuncusu yetenek olarak. Bizim maçta hızıyla dikkat çrkmişti. Ama düz oyuncu, ben daha uzun bir bek oyuncusunu tercih ederim. İki bekinde kısa olması ciddi dezavantaj. 10 milyona çıkıyorsak Doueyi alın gelin o adam çok başka seviyeye çıkacak.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Chatgpt'ye sorunca şu cevabı aldım;Chatgpt mi bu
Aynen. 1 taşla 2 kuşSolbek de oynayabiliyordu bu degilmi @Melih Sönmez
O kadar savunma yapabiliyor mu agaDoue'yi hiç izlemedim. Müstakbel sağ bekimizi ise bu sene 10 kere izledim. Bence Boey ile eşit seviyede.
O kadar savunma yapabiliyor mu aga
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tam tersi olmali derler normalde, kenarlara hizli ve atlet Afrika kokenli oyuncular, merkeze de Avrupali/Kuzey oyuncular.Abicim afrika'dan tut çek bi yamyam orta sahaya, adam boğazı görünce zaten öldüm cennete geldim zanneder o sevinçle çıkar sahaya öyle bi motivasyonla oynar.
Kenarları da kuzeyli duygusuz npc gibi adamları dizeceksin. Mermi gibi gidip gelecek.
Tam tersi olmali derler normalde, kenarlara hizli ve atlet Afrika kokenli oyuncular, merkeze de Avrupali/Kuzey oyuncular.
Sen tam tersini soylemissin genel mantiga ters aslinda![]()
Aynen. 1 taşla 2 kuş
Görüşmeler devam ediyormuş biter muhtemelen.Noldu aldık mı bu çocuğu şimdi
Bu adamı alacağımıza fakir fukarayı doğuralım net.değerli ahbabım @Ali Bektaş aka angelino fan boy sallıyorsa ben bu transferden ümitli olurum arkadaş
bekleyelim derim cnmBu adamı alacağımıza fakir fukarayı doğuralım net.