GSC Haber Kopenhag, Elias Jelert'in Galatasaray'a Transfer Olduğunu Açıkladı

FM uzmanları yine abartmış. Doue bundan iyi bek oyuncusu yetenek olarak. Bizim maçta hızıyla dikkat çrkmişti. Ama düz oyuncu, ben daha uzun bir bek oyuncusunu tercih ederim. İki bekinde kısa olması ciddi dezavantaj. 10 milyona çıkıyorsak Doueyi alın gelin o adam çok başka seviyeye çıkacak.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abicim afrika'dan tut çek bi yamyam orta sahaya, adam boğazı görünce zaten öldüm cennete geldim zanneder o sevinçle çıkar sahaya öyle bi motivasyonla oynar.

Kenarları da kuzeyli duygusuz npc gibi adamları dizeceksin. Mermi gibi gidip gelecek.

FM uzmanları yine abartmış. Doue bundan iyi bek oyuncusu yetenek olarak. Bizim maçta hızıyla dikkat çrkmişti. Ama düz oyuncu, ben daha uzun bir bek oyuncusunu tercih ederim. İki bekinde kısa olması ciddi dezavantaj. 10 milyona çıkıyorsak Doueyi alın gelin o adam çok başka seviyeye çıkacak.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Doue'yi hiç izlemedim. Müstakbel sağ bekimizi ise bu sene 10 kere izledim. Bence Boey ile eşit seviyede.

Chatgpt'ye sorunca şu cevabı aldım;

Elias Jelert, şu anda FC Copenhagen'de oynayan genç bir sağ bek olarak Galatasaray için iyi bir transfer olabilir. 21 yaşındaki Jelert, hem yerel hem de uluslararası müsabakalarda önemli performanslar sergilemiştir. İşte onu Galatasaray için uygun bir aday yapan bazı önemli noktalar:

1. **Savunma Yeteneği ve Teknik**: Jelert, mükemmel teknik yetenekleri, yüksek hızı ve koşu kapasitesi ile bilinir. Hem savunmada hem de hücumda etkili olabilen çok yönlü bir oyuncudur【6†source】【9†source】.

2. **Deneyim ve Performans**: Danimarka Süper Ligi ve UEFA Şampiyonlar Ligi gibi Avrupa kupalarında değerli deneyimler kazanmıştır. Düzenli performansı, takımının başarısına yaptığı katkılarla kendini göstermektedir【7†source】【8†source】.

3. **Pas ve Taktik Bilinci**: %93 gibi yüksek bir pas isabet oranına sahip olan Jelert, oyunun anlayışına ve topa sahip olma ve arkadan oyun kurma yeteneğine sahip olduğunu gösteriyor. Bu özellikler modern sağ bekler için kritik öneme sahiptir【8†source】.

4. **Uluslararası Deneyim**: Danimarka'nın çeşitli yaş gruplarındaki milli takımlarında ve A milli takımında da temsil edilmiştir. Bu, onun daha yüksek seviyelerde futbol oynayabilme yeteneğini ortaya koymaktadır【7†source】.

Yaşı, teknik yetenekleri ve deneyimi göz önünde bulundurulduğunda, Elias Jelert Galatasaray'ın savunma hattına değerli bir katkı sağlayabilir ve hücum seçeneklerini artırabilir.

Doue ile kıyaslamasını istediğimde şu cevap geldi:

Her iki oyuncu da genç, yetenekli ve gelecekte daha da gelişme potansiyeline sahip.
  • Elias Jelert, modern sağ bek özelliklerine sahip, teknik becerileri ve hızlı oyunuyla dikkat çekiyor. Eğer takımınız daha teknik ve hızlı bir bek oyuncusu arıyorsa Jelert iyi bir seçim olabilir.
  • Guéla Doué ise fiziksel gücü ve çok yönlülüğü ile öne çıkıyor. Eğer takımınız daha güçlü ve hava toplarında etkili bir savunmacıya ihtiyaç duyuyorsa Doué daha uygun bir seçenek olabilir.
Sonuç olarak, takımınızın ihtiyaçlarına ve oyun tarzınıza en uygun oyuncuyu seçmeniz en iyisi olacaktır.

4o

Sol ayağının iyi olması sevindirici.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O kadar savunma yapabiliyor mu aga

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Net yapıyor. Şimdi seyrettiğim 10 maçın 8 tanesi ŞL maçıydı. 2 tanesi de sıkıntıdan denk geldiğim lig maçıydı. Hiçbirinde de rakibe ezildiğini görmedim. Takır takır savunmasını yaptı.

Abicim afrika'dan tut çek bi yamyam orta sahaya, adam boğazı görünce zaten öldüm cennete geldim zanneder o sevinçle çıkar sahaya öyle bi motivasyonla oynar.

Kenarları da kuzeyli duygusuz npc gibi adamları dizeceksin. Mermi gibi gidip gelecek.
Tam tersi olmali derler normalde, kenarlara hizli ve atlet Afrika kokenli oyuncular, merkeze de Avrupali/Kuzey oyuncular.

Sen tam tersini soylemissin genel mantiga ters aslinda :asd:

Tam tersi olmali derler normalde, kenarlara hizli ve atlet Afrika kokenli oyuncular, merkeze de Avrupali/Kuzey oyuncular.

Sen tam tersini soylemissin genel mantiga ters aslinda :asd:

Renktaş Afrikalı futbolcuda (allah günah yazma yarabbim büyüksün) vallahi kafa pek çalışmıyor. Afrikalı futbolcuya emir vereceksin, onu yapacak. Top bizim sahaya gelince rakibi ısıracaksın diyeceksin, 2+2 kaç diye bile sormayacaksın, kreatif taraf beklemeyeceksin. Zaten eğer o fiziğe bi de kreatiflik eklendiyse zaten alamayız abi onu, bize yar etmezler.

Kuzeyli oyuncularda ise Afrikalılara oranla çok daha ciddi bi disiplin var. Ve inan ki kondisyonları çok daha sağlam oluyor. Mermi gibiler. İleri geri at gibi koşturacaksın bu şerroları :uiyy::cigara:

Noldu aldık mı bu çocuğu şimdi

Geri
Üst Alt