GSC Haber Kopenhag, Elias Jelert'in Galatasaray'a Transfer Olduğunu Açıkladı

2 hafta öncesine kadar bitirlebilinecekken ne abzürt nedenlerle sakız gibi uzatılan süreçlerle vakit kaybedildi - çocuk kamp görebilirdi takımla 2 hazırlık maçıyla...

doue 1 hafta naz niyaz mı - kes bunu bitir olmalıydı.

benim icime fazlasıyla sinen bir transfer. genc çalışkan ve bizi cok istedi. boeyi 30 a satip yerine gec de olsa genc birini aldik. 10 üzerinden 7 verse yeter üzerisi zaten şahane olur. hayirli olsun hosgeldin Aslanim

Arkadaşlar 600 bin euro maaş deniliyor. 11 milyon euro bonservisin lafı bile olmaz.

Bissakka demişsiniz, Bisakka'nın maaşla beraber 3 yıllığı 25 milyona falan denk gelir.
Anlatamazsin rts. Isim olsun 10m verelim sudan ucuz derler ama total maliyete baksan 25den asagi olmaz

Jelert 11m desen 650-700maas 4sene total 13.5-14 yapar

Tamam 11m biraz fazla olmus sag bek icin, oda bizim yönetimin beceriksizligi malesef

Çeşitli rakamlar var. Ali Naci 650 bin euro diyor maaş, BCT 900 bin euro maaş, 9+bonus bonservis diyor ama Okan hoca onay verirse falan diyor hayırdır Okan hoca onay vermeden mi anlaşılmış yani yoksa yine farklı olmak için bir şeyler mi sıkıyor anlamadım?

Beklenmedik sekilde yillik ucret cok iyi ve transfer bedelide gayet normal,

Çok sasirttilar beni

Bonservisi yüksek olması takım içi hiç birşeyi bozmaz. Hatta tam tersi büyükleri sahiplenir. Yeterki maaşı düşük olsun

11 asiri fazla olur yalniz bonservis icin

Biraz üstüne koyup Bissaka cekilebilir o paraya
Bisakka yı nereye alıyorsun? Adam gelmek istemiyor ki Türkiye'ye... Onu Türkiye'ye getirmek için 15-20'ten aşağı bonservis, 5-6 milyon dan aşağı maaş vermemen gerekir.

haluklar ortalama 1 milyon maaş dedi

4 senede artan bir maaş skalası var o zaman

800 900 1000 1100 gibi falan filan.

atıyorum 800b maaş olsa 14m civarı bir yükümlülük
Bissaka 12m diyelim bons 3.5m maaş 26m yükümlülük. o yükümlüğe gireceksek ortasaha için girelim
Ayni fikirdeyim zaten, üstelik Jelert‘i rahatca kâr yaparak satabilirsin de. Ben bastan beri olumlu bakiyordum Jelert‘e ve Doue‘den daha fazla istiyordum. Bonservisi 7-8 civari olsa kusursuz bir anlasma olurmus.

Bonservis konusunda ütüleceğimiz çok belliydi. Piyasadaki herkes biliyor bir o yana bir bu yana yoklama çekiyoruz kaç haftadır. Bilinmez, tamamen scout işi transfer riskine gireceğimiz de yoktu. Maaşı düşük olacağı için total maliyeti uygun olacaktır yine de.

Ayni fikirdeyim zaten, üstelik Jelert‘i rahatca kâr yaparak satabilirsin de. Ben bastan beri olumlu bakiyordum Jelert‘e ve Doue‘den daha fazla istiyordum. Bonservisi 7-8 civari olsa kusursuz bir anlasma olurmus.
yanlış hatırlamıyorsam Nelsson için de 8-9m demişlerdi danişler

Geri
Üst Alt