GSC Haber Kopenhag, Elias Jelert'in Galatasaray'a Transfer Olduğunu Açıkladı

He söyle ulan basın paraları artık.Orta sahaya da minimum 20 bekliyorum , paraya kiymazsan devre arası yine adam ararız

Transfermarkt jelerti bizim kadroya katmis bile gagshgs

Hayırlı olsun inşallah beklentileri karşılar.

grabara.png

Çok fena çaktılar bence. Son 2 yılın şampiyonu olarak hem medyanın hem de rakip taraftarların gazına geldik. Kadromuz zaten iyi kemik yapıyı koruduk. Bu adama 10 milyon euro verilmez. Klasik kuzeyli çalışkan oyuncu. Türkiye liginde Linnes'ten bir tık iyi olabilir o kadar. İş yapacağını zannetmiyorum Kaan Ayhan devam eder orda.

Çalışkan olduğu doğru ama skora katkısı çok düşük, 97 maç 1 gol 6 asist. Umarım ofansif yönü gelişir, bu yaşta 100 maça çıkması çok güzel, iki bektede oynaması da elimizi rahatlatacak.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok övülen ferdinin o yaşta bırak CL maçını 100 pro maçı yoktur
Sanki orta sıra Belçika takımından adam alıyoruz. Adam 2003 doğumlu, bu kadar profesyonel maçı var ve milli takım havuzunda. Çerez parasına da vermesinler bi zahmet.

Cok sacma bir transfer

Taraftar ettirdi heralde. Skandal bir transfer.

Çok fena çaktılar bence. Son 2 yılın şampiyonu olarak hem medyanın hem de rakip taraftarların gazına geldik. Kadromuz zaten iyi kemik yapıyı koruduk. Bu adama 10 milyon euro verilmez. Klasik kuzeyli çalışkan oyuncu. Türkiye liginde Linnes'ten bir tık iyi olabilir o kadar. İş yapacağını zannetmiyorum Kaan Ayhan devam eder orda.
Oyuncu değil

Oyuncunun bizimle transfer görüsmelere aciklandiktan sonra bazi maclarini izledim

Boey tarzinda bir oyuncu

Tempolu ve ikili mücadelelerde rakibe yakin oynuyor ve güclü

Teknigi de boey gibi asiri iyi degil

Bence bizim oyunumuza uygun bir oyuncu ve boey’i aratmaz izledigim kadariyla

Adami ne kadar izledin de bu kadar ezbere konusabiliyosun ya

Geri
Üst Alt