- 18 Mayıs 2011
- 49.933
- 52.932
- 4.398
@Onur Y. Sever Kopenhagen resmi sitesi açıklamisbkanka , iddiası mi kalmış bu haberin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abv kopenhag
İddialıyız bu hususta Memedim@Onur Y. Sever Kopenhagen resmi sitesi açıklamisbkanka , iddiası mi kalmış bu haberin.
Çok övülen ferdinin o yaşta bırak CL maçını 100 pro maçı yokturKankiler 2003 doğumlu, 17'si CL maçı 100 profesyonel maça çıkmış adamı 3-4'e mi alcağımızı düşünmüştünüz gerçekten? 8-9 + bonus gayet normal
DemezlerÇok övülen ferdinin o yaşta bırak CL maçını 100 pro maçı yoktur
Sanki orta sıra Belçika takımından adam alıyoruz. Adam 2003 doğumlu, bu kadar profesyonel maçı var ve milli takım havuzunda. Çerez parasına da vermesinler bi zahmet.Çok övülen ferdinin o yaşta bırak CL maçını 100 pro maçı yoktur
Oyuncu değilÇok fena çaktılar bence. Son 2 yılın şampiyonu olarak hem medyanın hem de rakip taraftarların gazına geldik. Kadromuz zaten iyi kemik yapıyı koruduk. Bu adama 10 milyon euro verilmez. Klasik kuzeyli çalışkan oyuncu. Türkiye liginde Linnes'ten bir tık iyi olabilir o kadar. İş yapacağını zannetmiyorum Kaan Ayhan devam eder orda.
Oyuncu değilCok sacma bir transfer
Taraftar ettirdi heralde. Skandal bir transfer.
Onu düşününce karizmatik olmazlar hocam .Sanki orta sıra Belçika takımından adam alıyoruz. Adam 2003 doğumlu, bu kadar profesyonel maçı var ve milli takım havuzunda. Çerez parasına da vermesinler bi zahmet.
Adami ne kadar izledin de bu kadar ezbere konusabiliyosun yaÇok fena çaktılar bence. Son 2 yılın şampiyonu olarak hem medyanın hem de rakip taraftarların gazına geldik. Kadromuz zaten iyi kemik yapıyı koruduk. Bu adama 10 milyon euro verilmez. Klasik kuzeyli çalışkan oyuncu. Türkiye liginde Linnes'ten bir tık iyi olabilir o kadar. İş yapacağını zannetmiyorum Kaan Ayhan devam eder orda.