GSC Haber Kopenhag, Elias Jelert'in Galatasaray'a Transfer Olduğunu Açıkladı

Ben sag kanatta barışın da oynayacağını düşünüyorum
Tabi ki bazı maçlarda oynayacaktır. Bu sene kanatta kullanacağımız isimlerde 1. Sırada barış ise bence bu sene ikinci isimde ziyech olacak diye düşünüyorum.ikisiinin oynayabileceği şekilde ziyech sağ barış sol kanat şeklinde olacaktır.

Tabi ki bazı maçlarda oynayacaktır. Bu sene kanatta kullanacağımız isimlerde 1. Sırada barış ise bence bu sene ikinci isimde ziyech olacak diye düşünüyorum.ikisiinin oynayabileceği şekilde ziyech sağ barış sol kanat şeklinde olacaktır.
Olabilir hocam zaha kerem.yunus da yedekten gelir.

Bence iyi birini alacağız sonra da 14. Yabanci kim olacak bakalim
Sağ bek gibi bir pozisyon için bu kadar süredir adam alamayan beceriksizler en önemli bölge için asla iyi birini alamaz bence.

Iyi bir orta saha en zor transferlerden biri.

daha asıl sag bekimiz yokken yedek sag beke bu kadar para vermek dogru mu bilemedim.

11 milyon filan etmez maks 3-4 luk oyuncu. Kendisinin 3 veya 4 cl maçını izledim linnes ten artısi yok Haa belki yaşı çok genç en büyük artisi

Bu transferde kopenhagı kutlarım en fazla 4 milyon edecek oyuncuyu 10 milyona satmak önemli başarı

ayarlardan para birimini euro işaretleyince euro olarak yazıyor tüm oyuncular, jelert 5m euro yazıyor
Ben İngiltere'de yaşıyorum pound olarak vermesi sıkıntı değil, fakat sosyal medyada 11 milyon euro deniliyor o yüzden euro'ya çevirdim. Umarım doğrudur.

11 milyon filan etmez maks 3-4 luk oyuncu. Kendisinin 3 veya 4 cl maçını izledim linnes ten artısi yok Haa belki yaşı çok genç en büyük artisi
Hiçbir şeyi yoksa Linnes'den 2 gömlek daha hızlı ve tempolu oturup 30 maçını izlemediğim için yorumlayamıyorum. Hızlı, tempolu ve çok genç bir oyuncuyu ayağı olmasa bile 3-4 e alamazsın.

9+2 biraz sokuş olmuş ama neyse

Çok düz, özelliksiz bir adam gibi geliyordu bana fakat buna da şükür

H.o diyorum, Nelsson'un kalmasını sağlasa kar sayarım

Harbi garipsiniz. Geçen sene CL'de son 16 oynamış, Bayern'e deplasmanda yenilmemiş takımın genç ve potansiyelli as bekini 300-400 bin Euro'ya mı almayı bekliyordunuz?

Potansiyeline harcanan para bu umarım değerini katlar oyuncu başarılı bir takımın as sağ beki değerli oyuncu

Iyi oyuncu ve faydaligi olacagi.kesin ama konusulan rakamlara bakarsak basarili bir transfer degildir. Bir bek icin bu rakamlari verecek seviyeye daha gelmedik. Scout ekibini artik degistirdek mi?

Fofona nerede 15 milyona gitmiş geçende 30 milyonu red etti haberleri vardı? Hoijberg sanırım son senesi o yüzden o fiyatlara gitti örneklerin çok saçma. O zaman bende 60 milyona Everton'dan adam aldı Newcastle onu örnek gösteririm. Bi yerden vurmak için saçma argümanlar üretmeyelim. Cenk Ergünü bu arada gram sevmem ve haz etmem
Size göre saçma bana göre değil. Lafa bak. İnsanların karşıt düşüncesi size uymuyorsa hemen saçma mı diyorsunuz?

Fofana milana gitmek istiyor. Monaco'da mutsuz. Milan 15 veriyor. O iş bence bu transfer döneminde olacak. 15 olmaz 18-19 olur orasını bilemem. Ama 30 olmayacağını düşünüyorum. Ayrıca 100 tane haber var bununla ilgili.

Ayrıca cidden saçma olan ne? Bir futbolcu bir takıma gitmeyi çok istiyor, yani kalmak istemiyor ise kulüp rakamda bir şekilde indirim yapıyor. Sorunlu futbolcuyu ne yapsın. Nesini anlamanız zor bilemedim.

Geri
Üst Alt