Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.696
- 94.814
- 4.978
ulan ne övüyodu harbi![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ulan ne övüyodu harbi![]()
Puhahaha bu ne lan
Nordsjaelland ve brondby maçları izlenmesi yeterliydi bu herifin nasıl bi futbol fukarası olduğunu anlamak için
Biri vardı sürekli laf sokan, futbolu en iyi kendisinin bildiğini sana, yine içinde patladı be olum
ahahahhadg okur okumaz kim olduğunu anladımNordsjaelland ve brondby maçları izlenmesi yeterliydi bu herifin nasıl bi futbol fukarası olduğunu anlamak için
Biri vardı sürekli laf sokan, futbolu en iyi kendisinin bildiğini sana, yine içinde patladı be olum
ahahahhadg okur okumaz kim olduğunu anladım
Ben isim vermedim beyler, kavga edecek enerjim yok. Herkesin ismi kendineBir sürü maç izleyip izlediğinden bir halt anlamayan bu arkadaşı mı diyorsun @Mert S. Yüksel
Ekli dosyayı görüntüle 279892
Jelert futbolu bilmiyor, ona uygun zaten bir futbol formati yok kiadam uçup kaçıyor demiyorum ama her zamanki gibi bireysel tek tek dizilmiş tüm takım dünden sonra.
ortasahdan 1 adam var aktif 1 ..her şeyi yapmasını beklediğin 1 .
ne jelert ne sallai ne de başkası sahaya saldığın oyunda çalışamıyorlar ki.
seviyesi düşük - özgüveni yok - bu tür maçlarla daha da eziliyor.
sorumlusu : Okan hoca
demek istediğim o değil ama.Jelert futbolu bilmiyor, ona uygun zaten bir futbol formati yok ki
Jelert 'in ne olduğu da belli ne olmadığı da. Malmö maçında ne kadar iyi oynadıysa dün de o kadar kötü oynadı. Sara da bugüne kadar ne kadar iyi oynadıysa dün bir o kadar kötüydü. Bu ne Sara 'yı ne Jelert'i kötü futbolcu yapmıyor. Kötü oynama durumu takımdaki oyuncuların geneline yayılıyorsa suçlu hocadır oyuncular değil.Jelert futbolu bilmiyor, ona uygun zaten bir futbol formati yok ki