Kopenhag - Galatasaray Maçına İtalyan Hakem

Galatasaray lobisi gerekeni yapmış. Son iki maçta da leş gibi hakemler maçımızı yönetti.

Galatasaray lobisi gerekeni yapmış. Son iki maçta da leş gibi hakemler maçımızı yönetti.
Tw de bizim etkileşimlerin hepsinin altı hakem faciaları ile dolu
Yerli yabancı herkes tarafından,dikkate almışlar ,kalifiye atamışlarki yapılacak zurnalıllara kimse bişi diyemesin 😂

İyi hakem bizim adımıza artidir. Hakemin kötü olmasindan dolayı lehimize yapılan hatadan maç kazandigimizi hatirlamiyorum.

Çok tecrübeli ve büyük bir hakemdir. Antonio Nobre veya Maria Sanchez gibi çömez olmadığı için eyyam da yapmaz. Güzel oldu. Bol şans Grande

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ilk bayern macinda da italyan hakem vardi galiba harika mac yonetmisti hic kesmedi tempoyu gerci bu mac tempo on alan baskisi gibi isleri yapmalimiyiz onu bilemem ama hakemlik bisey cikmaz bu macta bence tertemiz mac yonetir umarim

Iyi bari elit bir hakem vermişler bu sefer.

Her şey bizde. Kim olduğunun önemi yok. Artık şu hakem muhabbetine de gereğinden fazla önem vermeyelim.
Bayern macinda attigimiz ve yedigimiz ofsayt golleri, tartismaya acik pen6 posyonu son dk bakambuya yapilan

Manu maci attigimiz ofsayt gol ve verilmeyen pen6miz

Sence hakem muhabbetini gereginden fazla mi yapmis oluyoruz???

Bayern macinda attigimiz ve yedigimiz ofsayt golleri, tartismaya acik pen6 posyonu son dk bakambuya yapilan

Manu maci attigimiz ofsayt gol ve verilmeyen pen6miz

Sence hakem muhabbetini gereginden fazla mi yapmis oluyoruz???
ManU maçı berbattı canım ona bir şey diyemem, ben de konuştum hakemleri. Ama ilk Bayern maçında da harikaydı hakem. Böyle çok ekstra fahiş hatalar yapılmadığı müddetçe sırf hakemi konuşup futboldan uzaklaşmak istemiyorum.

Geri
Üst Alt