Mithat Şahinbey
Parçalı Üye
- 16 Ağustos 2023
- 4.872
- 3.781
- 498
Torreira net kırmızı yer.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasil biri
Tw de bizim etkileşimlerin hepsinin altı hakem faciaları ile doluGalatasaray lobisi gerekeni yapmış. Son iki maçta da leş gibi hakemler maçımızı yönetti.

Kart çıkartmaktan sakınan bir herif değil çatır , çutur dagıtıyor normalŞampiyonlar Liginde bu sezon 3 maç yönetmiş. 3 maçta 18 sarı kart çıkartmış.
Normal mi bu usta?

Bayern macinda attigimiz ve yedigimiz ofsayt golleri, tartismaya acik pen6 posyonu son dk bakambuya yapilanHer şey bizde. Kim olduğunun önemi yok. Artık şu hakem muhabbetine de gereğinden fazla önem vermeyelim.
Sonraki turda sarı kartlar sıfırlanıyor, çok takmamak lazım.Şampiyonlar Liginde bu sezon 3 maç yönetmiş. 3 maçta 18 sarı kart çıkartmış.
Normal mi bu usta?
Bu sene bütün sözde elit hakemler ağzımıza etti.Maç o kadar önemli ki elit hakem vermişler sonunda.
Maçta Torreira kırmızı yerse yanarız usta.Sonraki turda sarı kartlar sıfırlanıyor, çok takmamak lazım.
ManU maçı berbattı canım ona bir şey diyemem, ben de konuştum hakemleri. Ama ilk Bayern maçında da harikaydı hakem. Böyle çok ekstra fahiş hatalar yapılmadığı müddetçe sırf hakemi konuşup futboldan uzaklaşmak istemiyorum.Bayern macinda attigimiz ve yedigimiz ofsayt golleri, tartismaya acik pen6 posyonu son dk bakambuya yapilan
Manu maci attigimiz ofsayt gol ve verilmeyen pen6miz
Sence hakem muhabbetini gereginden fazla mi yapmis oluyoruz???
Son 2 maçımızı yeni yetme çömezlere verdiler.Bu sene bütün sözde elit hakemler ağzımıza etti.
Collina dışında kurtarmaz bu maçta
Kötüyü çağırmaya gerek yok. Salı gecesi bunlara çakıp alacağımız parayı düşünmek daha iyiMaçta Torreira kırmızı yerse yanarız usta.
Kemalimmm Kolina bağkurdan emekli olmamış mıydı?Bu sene bütün sözde elit hakemler ağzımıza etti.
Collina dışında kurtarmaz bu maçta
Carlsberg yönetseydi!