Tayfur Akdan
Kırmızı Üye
- 12 Ocak 2013
- 1.524
- 4
- 728
Dortmund 7 milyon hayatda vermez, rahat olun.
Hem sanmiyorum Korayin okadar deger edecegi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ona bakarsan vergiyi düştüğün zaman İlkay'a da net 2 Milyon veriyor B.Dortmund.Biz gidelim 5 önerelim bakalım gelecek mi
Sırf paraya takılmamak lazım böyle transferlerde.Adamlar potansiyel görüyorlar ki geri alma maddesi bile düşünüyorlar.Zaten o seviyede oynarsa ne maaşı ne de maddesi
Dortmund 'un geri alacağını pek sanmıyorum zaten o bölgede çok iyi oyuncuları var Koray çok iyi oynasa bile Lewandovski gibi bir adamı para için kaybeden bi kulüp bu adamın için geri alalım demez kolay kolay.
Sözleşmesi sezon sonunda bitecek bir oyuncuya 2.5 milyon euro verip,üstüne 7 milyon euroya Dortmund'un geri alabileceği opsiyonu büyük yanlış.Maddi olarak yanlışlarla dolu bir transfer.Üstelik yeni transferlerle yıllık ücretler konusunda anlaşma yapan kişileri de merak ediyorum açıkcası.Telles,Hayrovic,Koray bu adamlar geldikleri takımlarda ne kadar kazanıyordu?Muhasebecilik yapmayın diyenlerde yarın öbür gün bu borçlar neden azalmıyor diye yöneticileri sorgulamasın.Unutmayın transferler maddi yönden de eleştirilebilir.
Dortmund 7 milyon hayatda vermez, rahat olun.
Fazla para...
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Yeminlen tuhaf tuhaf yazılar okuyorum bu forumda...
Hani bizim takımlarımızın rüyasında bile göremediği Şampiyonlar Ligi Fnallerinde cirit atan Dortmund'da alt yapı almış bir gencecik yetenekten bahsediyoruz..
Yer yok ona Dortmund'da ondan satıyorlar birde adamlar geri alma opsiyonu koymuşlar..
Neye göre çok bu para ?
Beş para etmez Dany'nin 4 milyon euro ,
Amrabat'ın 8 milyon euro
Mehmet topuz'un 10 milyon euro
Tabata'nın 9 milyon euro
Yiğit'in 4 milyon euro
Salih'in 3 milyon euro
Ettiği bir ülkede Koray'a verilen 2.5 milyon euro para nasıl çok oluyor ?
Hangi kıstasa göre hesapladın bunu ? ben işin içinden çıkamadım da..
Geri alma maddesi can sıkıcı...