Koray Günter Resmen Galatasaray’da

Dortmund 7 milyon hayatda vermez, rahat olun.

Hem sanmiyorum Korayin okadar deger edecegi.

Ona bakarsan vergiyi düştüğün zaman İlkay'a da net 2 Milyon veriyor B.Dortmund.Biz gidelim 5 önerelim bakalım gelecek mi

Sırf paraya takılmamak lazım böyle transferlerde.Adamlar potansiyel görüyorlar ki geri alma maddesi bile düşünüyorlar.Zaten o seviyede oynarsa ne maaşı ne de maddesi

Dortmund 'un geri alacağını pek sanmıyorum zaten o bölgede çok iyi oyuncuları var Koray çok iyi oynasa bile Lewandovski gibi bir adamı para için kaybeden bi kulüp bu adamın için geri alalım demez kolay kolay.

Bu sene başında yunan bir savunma oyuncusuna 9 milyon euro verdiler. Yani para harcamıyorlar sözü doğru değil. 7 milyon patlama yaparsa , 22 yaşında olacak oyuncu için düşük bir rakam. Real Madridin yaptığını yapmışlar onlar da oyuncuları geri alma opsiyonlu satıyorlar. Onlar için akıllıca hamle oyuncu iş yaparsa makul bir rakama geri alabiliyorsun iş yapmazsa sattığın için para kazanıyosun.

Oyuncu tuttu da geri almasını tartışıyoruz.

Hayırlı olsun.

Dortmund bu çocuktan umutlu ki geri almak için madde koymuşlar.

Hayırlı olsun. İnşallah takımımıza büyük katkılar verir. Geri alma maddesini takmayin . Dortmund un o kadar paraya tekrar alacağını zannetmiyorum.

Ayrıca izleyen arkadaş varsa özellikleri hakkında bilgi sahibi olmak isterim...

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok çok umutluyum..

BfJRJsbCEAAE_SJ.jpg

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek bir oyuncuya 2.5 milyon euro verip,üstüne 7 milyon euroya Dortmund'un geri alabileceği opsiyonu büyük yanlış.Maddi olarak yanlışlarla dolu bir transfer.Üstelik yeni transferlerle yıllık ücretler konusunda anlaşma yapan kişileri de merak ediyorum açıkcası.Telles,Hayrovic,Koray bu adamlar geldikleri takımlarda ne kadar kazanıyordu?Muhasebecilik yapmayın diyenlerde yarın öbür gün bu borçlar neden azalmıyor diye yöneticileri sorgulamasın.Unutmayın transferler maddi yönden de eleştirilebilir.

"Transfer" denen şey böyle birşey. Kimse sana oyuncusunu vermek zorunda değil. Şampiyonlar ligi finali oynamış bir takımdan genç bir oyuncu alıyorsun.

Fazla para...

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Yeminlen tuhaf tuhaf yazılar okuyorum bu forumda...

Hani bizim takımlarımızın rüyasında bile göremediği Şampiyonlar Ligi Fnallerinde cirit atan Dortmund'da alt yapı almış bir gencecik yetenekten bahsediyoruz..

Yer yok ona Dortmund'da ondan satıyorlar birde adamlar geri alma opsiyonu koymuşlar..

Neye göre çok bu para ?

Beş para etmez Dany'nin 4 milyon euro ,

Amrabat'ın 8 milyon euro

Mehmet topuz'un 10 milyon euro

Tabata'nın 9 milyon euro

Yiğit'in 4 milyon euro

Salih'in 3 milyon euro

Ettiği bir ülkede Koray'a verilen 2.5 milyon euro para nasıl çok oluyor ?

Hangi kıstasa göre hesapladın bunu ? ben işin içinden çıkamadım da..

Umarım kulübümüze hayırlı olur..İnşallah ilerleyen senelerde oturmuş bir Semih-Koray ikilisi izleriz...

Yeminlen tuhaf tuhaf yazılar okuyorum bu forumda...

Hani bizim takımlarımızın rüyasında bile göremediği Şampiyonlar Ligi Fnallerinde cirit atan Dortmund'da alt yapı almış bir gencecik yetenekten bahsediyoruz..

Yer yok ona Dortmund'da ondan satıyorlar birde adamlar geri alma opsiyonu koymuşlar..

Neye göre çok bu para ?

Beş para etmez Dany'nin 4 milyon euro ,

Amrabat'ın 8 milyon euro

Mehmet topuz'un 10 milyon euro

Tabata'nın 9 milyon euro

Yiğit'in 4 milyon euro

Salih'in 3 milyon euro

Ettiği bir ülkede Koray'a verilen 2.5 milyon euro para nasıl çok oluyor ?

Hangi kıstasa göre hesapladın bunu ? ben işin içinden çıkamadım da..

Murat'a takilma alin alin alin der alininca da boyle konusur

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayırlı olsun. Serdar azilerden daha iyi ve daha ucuz

Hayırlı olsun umarım faydalı olur.

Benim lafım TFFye... Daha bi dakika oynamamış adamlara ciddi paralar vermeye mahkumuz.. Neyse ki sonunda bir tane gurbetçi alabildik. Sevindim..

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

madde can sıkması normal ama çocuk iyi performans sergilerse maaş 2 olur dortmundun onu vermesi için 4m vermesi lazım o paralarıda vermez kısaca çocuk iyi performans sergilerse o zaman sözleşmesi iyileştirilir

Hayırlı olsun.

Yaklaşık 3 milyon bonservis. Üstelik oyuncu tutarsa 7 milyona elinden alınacak.

Yıllık ücreti de yüksek. Dahası ne kadar forma şansı bulacak.

Umarım maliyetini ve beklentileri karşılar.

Bu arada kötü örnek de örnek teşkil etmez. Harcamalarımız artıyor ve buna mukabil gelirlerde artış olduğunu zannetmiyorum. Döviz kuru da canımızı sıkacak..

Geri
Üst Alt