Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.185
- 72.799
- 5.188
Yine korona diye diye başım ağrımaya başladı. Geçen de birden nefessiz kaldım ateş bastı. Ulan iyice manyak etti bu salgın beni
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Corona virüs (Kovid-19) yüzeylerde bir hafta yaşayabilirNesneye tutulup yayılması biraz abartı en fazla ne kadar yaşayabilir ki hadi 3 gün diyelim çinden 20 günden erken gelen kargo yok o sebeple aliexpress alışverişleri bence tehdit oluşturmuyor.
Oytun erbaş 10 numara adamdır. Koronadan bunaldığımda açıp videolarını izliyorum sonra korkacak bişey yok diyorum kendi kendime![]()
Sporcu Sağlığı, Sağlıklı Yaşam Ve Spor | Sonunda coronayı doğru düzgün anlatan bir doktor çıktı | Facebook
Sonunda coronayı doğru düzgün anlatan bir doktor çıktı. Söylediklerine %100 katılıyorum. Çok güzel karşılaştırmalı anlatmış. Doç dr Oytun Erbaşa teşekkür ediyorumwww.facebook.com
Oytun erbaş 10 numara adamdır. Koronadan bunaldığımda açıp videolarını izliyorum sonra korkacak bişey yok diyorum kendi kendime![]()
yine aynı işe geliyoruz özel kargolar hariç 20 günden erken bizim ülkeye gelmiyor. Belki avrupada bu hızda yayılmasında bu etken olabilir.Corona virüs (Kovid-19) yüzeylerde bir hafta yaşayabilir
Çok sayıda insanın ölümüne neden olan yeni tip corona virüsün (Kovid-19), mensubu olduğu familyanın diğer üyelerine benzemesi halinde nesneler üzerinde bir haftadan uzun süre yaşayabileceği bildirildi. Düşük ısı ve nemin, virüslerin yaşam süresini uzattığına vurgu yapıldı.
Teori üretiyorTürk genine Corona bulaşmıyor diyen bu muydu?
Almadığım için hiç pek bir fikrim yok.yine aynı işe geliyoruz özel kargolar hariç 20 günden erken bizim ülkeye gelmiyor. Belki avrupada bu hızda yayılmasında bu etken olabilir.
Ben 1 kere aldım o da ufak bişeydi sırf denemek için 45 günde geldi ondan sonra dedim bu iş bana göre değil kapattım o sayfayıAlmadığım için hiç pek bir fikrim yok.
Bir ürün alıp 20 gün gelmesini beklemek bana göre değil.
Teori üretiyor
Daha önce ki aynı familyadan olan virüslerin de salgın vakaları tespit edilmemiş ülkemizde buna dayanarak böyle bir teori ortaya atıyor.
Afganlar ya da Suriyeliler de görülmeliydi zaten bu teoriye göre o da yok.Türk genine bulaşma ihtimalini bilmem ama Türkiye sınırları içinde safkan kaç Türk geni taşıyan insan var biraz medyatik geldi bu adam bana umarım haklı çıkar ama bir bela uzak dursun bizden.
Asıl korkması gerek ülke Japonya sanırım. Nüfuslarının 3 te 1 i 60 yaş üstü.İngiltere’de de korona var ama adamların şeyinde değil. Leicester bugün dolu tribünlere oynadı. Bu avrupa ülkelerinin hepsinin sonu italya gibi olacak sanırım
Kolonya dediniz aklıma geldi bundan 5-6 sene evvel bir arkadaşımın bayağı pis olan laptop tuş takımını temizleyeyim dedim, dezenfektan, alkol vs var mı dedim kolonya var dedi. Alkol ya nede olsa. Tamam dedim getir, üstünü sildim içinde pislikler var arkadaş dedi ki içine de sık ya. Bayağı bir kolonya banyosuna tuttum. 5 dakika sonra bütün tuşlar yapıştı klavye bozuldu yetmedi elim yapış yapış oldu.bol bol 80 derece limon kolonya kullanin
Jahrein her seye atlamasa olmaz zaten![]()
Sporcu Sağlığı, Sağlıklı Yaşam Ve Spor | Sonunda coronayı doğru düzgün anlatan bir doktor çıktı | Facebook
Sonunda coronayı doğru düzgün anlatan bir doktor çıktı. Söylediklerine %100 katılıyorum. Çok güzel karşılaştırmalı anlatmış. Doç dr Oytun Erbaşa teşekkür ediyorumwww.facebook.com
Distribütör gibiyiz