Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ölüm oranının çok çok daha az oldugunu düsünüyorum, tespit edilen korona vakası 115 bin diyorlar ama tespit edilemeyen de en az bu kadar vardir, veya çok çok daha fazladir. Yüzde 1'in bile altında oldugunu düsünüyorum ölüm oranının
O kadar az olacağını sanmam. Klasik nezle tarzlarında bile oran daha yüksek.

Bu arada ne olursa olsun ciddi verileri dikkate almanızı tavsiye ederim. İşin şakası kalmadı çünkü süreci çok kötü yönettiler.

Ölüm oranı 2.9 o da az değil.

Son düzenleme:
3 kusur yazıyor heryerde nasıl 20 ?

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
2.9 yazacaktım yav sorry.

Yukarıda paylaştım zaten sadece Çin verileri olsa da.

Ölüm oranları, çok belirgin bir eğilimi takip ediyor: En yüksek oran, 80 yaş ve üstü insanlarda görülüyor. Bu kişilerin yüzde 14.8’i ölmüş. 70-79 yaş aralığının yüzde sekizi; 60-69 yaşın yüzde 3.5’i ve 50-59 yaşın yüzde 1.3’ü virüse yenilmiş. 50 ve altı yaşındakilerde ölüm oranı yüzde bir. 4500’den fazla vaka olmasına karşın, 30 yaş altında toplamda sadece 8 ölüm var.

Hazırlık maçlarını oynatmasınlar yav liglere her yerde 2 hafta ara olur işte bahaneyle.
burada (avusturya) henüz tam bir panik havasi yok, ama ramak kaldi diyebilirim, zira komsu ülke italyada durumlar maglum, sokaga dahi cikilmiyor. maskelerle dolasim henüz yogun olmasada takmalar basladi, normalde turist patlamasi olmasi gereken aydayiz, sokakta turist kalmadi desek yeri, enteresan bir yol aldik, hayirlisi olsun.

Ulan herkes 2 hafta evde kalıp dışarı cikmasa virus mirus kalmiyacak. Yoksa yayılmaması kaçınılmaz!

Yazın gurbetci istemiyoruz deme vakti

Benim anlatmaya çalıştığım şey aslında verileri dikkate almamak değil de, corona tespit edilmiş vakalardan sadece yüzde 3'ünün öldüğü belirtiliyor ama tespit edilmemiş/edilmesi beklenen de bu kadar coronalı vardır, onların da corona'dan daha ölmediğini varsayarsak bu yüzde 3'lük oran çok daha azdır diye tahmin ediyorum

Ulkemiz bence diger ulkelere göre erken önlem aldi

Bir sekilde ulkemize gelecek bu virus her Yeri sardi cunku Ama Önemli olan önlem almak bu görev de insanlarimiza dusuyor,özelikle temizlik cok onemli

İtalya'da vaka sayısı 10.000'i Geçti!

İtalya'da bugün 977 #COVID19 vakası ve 168 ölüm rapor edildi. Böylelikle İtalya'da toplam 10149 Vaka ve 631 ölü oldu!

Kanka diğer ülkelerde Çin kadar süre geçirmedi çünkü.

Bu hastalığın semptomları gribi andırıyor ve çok da şiddetli kendini hissettirmiyor. Belki de açıklanan sayılardan birkaç kat daha fazla insan enfekte oldu ama kendini belli ettirmeyecek kadar hafif şekilde atlattı. Tespit edilmesi güç olduğundan önüne de geçilemiyor. Böyle bir virusun 2.9 gibi bir öldürme oranına ulaşması çok zor. Çünkü yayılım alanı grip gibi oldukça fazla olacak.
Zaten gördüğümüz kadarıyla yaşlı ve hastalar üzerinde tehlikeli oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt