- 27 Ocak 2010
- 138.969
- 105.194
- 5.648
Fransa Futbol Federasyonu, 15 Nisan'a kadar Ligue 1 ve Ligue 2'deki tüm maçların seyircisiz oynanacağını açıkladı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dunku haber la.Fransa Futbol Federasyonu, 15 Nisan'a kadar Ligue 1 ve Ligue 2'deki tüm maçların seyircisiz oynanacağını açıkladı.
Dunku haber la.![]()
iran gibi gizli tutmaya calisdilar sadece baktilar olmuyor iran gibi patliyacak maalesef.Bu olayı yönetemediler Ekimde ortaya çıkan Aralıkta farkedilen virüs için ciddi önlemler Martta alınmaya başladı.
Ne saçma işler.
Ben dünya genelinden bahsediyorum zaten.iran gibi gizli tutmaya calisdilar sadece baktilar olmuyor iran gibi patliyacak maalesef.
Bu olayı yönetemediler Ekimde ortaya çıkan Aralıkta farkedilen virüs için ciddi önlemler Martta alınmaya başladı.
Ne saçma işler.
Ekonomi cokmesin, millet panik yapmasin cabalari iste.Ben dünya genelinden bahsediyorum zaten.
Şu an daha beter çöktü her yerde.Ekonomi cokmesin, millet panik yapmasin cabalari iste.
Ya iste havalar isininca kendi kendine gider, ya da bu kadar olmaz felan filan dediler. Ciddiye almadilar dedigin gibi.Şu an daha beter çöktü her yerde.
Sıcaklık olayına kesin değil diyorlar, o işi de anlamadım.Ya iste havalar isininca kendi kendine gider, ya da bu kadar olmaz felan filan dediler
Youtubeda bir kanal var doktor herif anlatiyor iste 2 aydir bunlara bunlara dikkat etmeniz lazim diye bugun dk hukumeti yeni ayni aciklamalari yapti
Kesin degil yav sey diyorlardi bide iste bikere iyilesince bidaha olmaz felan filan gecenlerde kadinin biri ikinci kez hastalandi coronadan. Sonra coronanin bide baska bir cinsi ortaya cikmis gecen hafta lol.Sıcaklık olayına kesin değil diyorlar, o işi de anlamadım.
Ama şu virüsü göz göre göre dünyaya yaydılar ya bunu isteyerek beceremezsin.
Okulların kapatılmasını anlayamıyorum. Okula giden öğrencilerin ailesi işe güce gitmiyor mu? Sonuç olarak evden bir kişi bile dışarı çıkıyosa o virüsü yine öğrencilere bulaştırır. Kaldı ki etkilenen daha çok yaşlılar.