Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fransa Futbol Federasyonu, 15 Nisan'a kadar Ligue 1 ve Ligue 2'deki tüm maçların seyircisiz oynanacağını açıkladı.

Bu olayı yönetemediler Ekimde ortaya çıkan Aralıkta farkedilen virüs için ciddi önlemler Martta alınmaya başladı.

Ne saçma işler.

En başta Çin'in bok yemesi. En baştan Wuhan'ı karantina altına alsalar maddi güçleri, imkanlarıyla çok rahat alt edebilirlerdi. Ki Sars'tan da idmanlı olmaları gerekirdi. Biyolojik silah ya da değil, bir gerçek var ki iş para olunca tüm mevki sahipleri gariban halkın canını hiçe sayabiliyorlar. Modern şartlarda çok rahat atlatılabilecek bir salgın ekonomik kaygılar yüzünden pandemik hal aldı.

Şu an daha beter çöktü her yerde.
Ya iste havalar isininca kendi kendine gider, ya da bu kadar olmaz felan filan dediler. Ciddiye almadilar dedigin gibi.
Youtubeda bir kanal var doktor herif anlatiyor iste 2 aydir bunlara bunlara dikkat etmeniz lazim diye bugun dk hukumeti yeni ayni aciklamalari yapti

Okulların kapatılmasını anlayamıyorum. Okula giden öğrencilerin ailesi işe güce gitmiyor mu? Sonuç olarak evden bir kişi bile dışarı çıkıyosa o virüsü yine öğrencilere bulaştırır. Kaldı ki etkilenen daha çok yaşlılar.

Ya iste havalar isininca kendi kendine gider, ya da bu kadar olmaz felan filan dediler
Youtubeda bir kanal var doktor herif anlatiyor iste 2 aydir bunlara bunlara dikkat etmeniz lazim diye bugun dk hukumeti yeni ayni aciklamalari yapti
Sıcaklık olayına kesin değil diyorlar, o işi de anlamadım.

Ama şu virüsü göz göre göre dünyaya yaydılar ya bunu isteyerek beceremezsin.

Hava isininca azalabilir tabiki ama afrikada arap yarimadasinda da hava sicak oralarda da var. bu arada okul tatili filan konusuluyor boyle giderse derbi seyircisiz diyebilirler

Sıcaklık olayına kesin değil diyorlar, o işi de anlamadım.

Ama şu virüsü göz göre göre dünyaya yaydılar ya bunu isteyerek beceremezsin.
Kesin degil yav sey diyorlardi bide iste bikere iyilesince bidaha olmaz felan filan gecenlerde kadinin biri ikinci kez hastalandi coronadan. Sonra coronanin bide baska bir cinsi ortaya cikmis gecen hafta lol.

Aynen oyle yaptilar hemen kapatmalari gerekti ama insanlar umursamadi cok laubali davrandi.

Okulların kapatılmasını anlayamıyorum. Okula giden öğrencilerin ailesi işe güce gitmiyor mu? Sonuç olarak evden bir kişi bile dışarı çıkıyosa o virüsü yine öğrencilere bulaştırır. Kaldı ki etkilenen daha çok yaşlılar.

Çocuklarda yetişkinler kadar hijyen bilinci olmaz, ağzı açık hapşurup öksürürse büyükler gibi ayıplama kültürü de olmaz. Zaten bulaşıcılığı yüksek virüs çocuk grubunda öldürücülükten ziyade esas sıkıntı yarattığı taşıyıcılık görevini görür. Tabii ki bu bir raddeden sonra yetişkinlerde de olabilir ki işinin internette yönlendirebilecek her firma ilk vakada buna yönelecektir ama şu aşamada okulların en azından tam anlamıyla bahar gelene kadar kapatılması 1. öncelik olmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt