- 19 Mart 2014
- 29.470
- 30.925
- 2.718
Sınır ve Hudut kapılarında çalışan personellerin ikinci bir emre kadar izinleri iptal edilmiş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğru kararSınır ve Hudut kapılarında çalışan personellerin ikinci bir emre kadar izinleri iptal edilmiş.
Turanci bir virusle karsi karsiya olabiliriz ustatÜstat ismail Enver’in konudan tüymesi hakkında düşüncelerin?
Eğer ülkeye geldiyse 80 milyonun ahını alır mı?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Umarım verirler, 2-3 gune elimize verilecek dezenfektan alabilecek paramız olduğunu sanmiyorumElimize verecekler (dezenfektanı)
Havalimanlarının kapatılması görüşülüyor. İkinci bir emre kadar bilet değiştirmeyin denildi.Doğru karar
Normalden daha zevksiz gececegi konusunda haklilar lakin biraz cani bir yaklasim sonucta insanlarin hayati soz konusu. Yine de bjk macini aradan cikarsaydik rahattikhala maclar seyircisiz oynanacak zevk almayacagız diye bi guruh var onlar hakkında ne soylemek ıstersın
niye reis atmlere koşmadın mıUmarım verirler, 2-3 gune elimize verilecek dezenfektan alabilecek paramız olduğunu sanmiyorum
Rusya’da genel sağlık işleyişi böyle.Acil durumda önce evde müdahele ediliyor sonra hastaneyeCorona suphesi tasiyan hickimse aslinda kendine buyuruk bir sekilde hastaneye gitmemeli. Imkan varsa evde karantina ortamında teshis konulmali. Bunda aile hekimligi ve devlet koordinesi kilit önem arzetmekte. Hastaneye gidip orda bağışıklık sistemi kötü olan hastalara bu virusun bulasmasi durumu dahada vahim kilar.
Çalıştığım hastanede aile hekimleri habersiz acile hasta yonlendirdikleri için buyuk sorunlar cıktı
Sabah devlet hastanesine gidip dezenfektan calayim bari
Kelle pacada sevmıyorum nolacak sımdı
İnş yakalarlar haber olurum, reklamın iyisi kötüsü olmazİnş yakalanırsın
Devlet malını çalmaktan müebbet yersin umarım
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
kayseri sucugu yersin recebim ne dert ettinKelle pacada sevmıyorum nolacak sımdı
Konudaki en bilimsel açıklama.Kodumun pislik,götünü yıkamaktan aciz milletleri yüzünden dünya ne hâle geldi yav...