Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
müslüman türk virüsüBu virüs bizden çıksa dünyadan soyutlar hertürlü yaptırımı yerdik cine bişey yapmıyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
müslüman türk virüsüBu virüs bizden çıksa dünyadan soyutlar hertürlü yaptırımı yerdik cine bişey yapmıyorlar
İnş yakalanırsın
Devlet malını çalmaktan müebbet yersin umarım
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
anayasaya uymak ve devletin malini calmamak gerekirmodluğun bedeli buymuş ha.
öğrendiğimde çok şaşırmıştım
benim öğrendiklerim daha değişik şeyler.anayasaya uymak ve devletin malini calmamak gerekir
Millet altına siciyor su anda, 00:30 dediyseniz 00:30'da çıkın kardesim
Bir tane karikatür vardı. Hırsızın biri adamın birine "Paranı ver" diyor. Sonra adam da "ben devlet adamıyım" deyince hırsız da "O zaman paramızı ver" diyor. Devletin malını çalmak suç olmasa gerek. Sonuçta bizim paramız. Devletin malı deniz, yemeyen domuz. Halk yemiyor da ne oluyor? Birileri yatlar katlar zırhlı Mercedes arabalar ohhİnş yakalanırsın
Devlet malını çalmaktan müebbet yersin umarım
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi diyorlar. Ayrıca sanırım Bağcılar Eğitim Araştırma'da da bir vakıa varmış.okulları tatil edecekler. ilk vaka da istanbulda çıkmıştır yaw
Halktv + bir cok baska siteBu basın açıklaması yapılacağını nereden duydunuz ?
:dRusya’da çinli öğrenciler için tuvalete asılı kağıt.Çinli insanların %80’i varoş kesimlerde yaşıyor ve ciddi ciddi tuvalet eğitimleri yok.Sadece onlar değil,rus,latin ve afrika kökenliler de benzer.Wc çıkışı elini yıkayan görürseniz şaşırın.
Ekli dosyayı görüntüle 74175
Maslak diormokulları tatil edecekler. ilk vaka da istanbulda çıkmıştır yaw
hazreti yasuodan mı öğreniyon bunlarıBir tane karikatür vardı. Hırsızın biri adamın birine "Paranı ver" diyor. Sonra adam da "ben devlet adamıyım" deyince hırsız da "O zaman paramızı ver" diyor. Devletin malını çalmak suç olmasa gerek. Sonuçta bizim paramız. Devletin malı deniz, yemeyen domuz. Halk yemiyor da ne oluyor? Birileri yatlar katlar zırhlı Mercedes arabalar ohh
Bu basın açıklaması yapılacağını nereden duydunuz ?
Yasuo ne ara böyle konuşuyor knkhazreti yasuodan mı öğreniyon bunları