Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok şükür

Şimdi marketten çıktım, sırada sadece ben vardım, en işlek caddede ki marketlerden biri.

Öğretmeni istedi diye küçük kolonya aldım, sabunlara da baktım hepsi yerinde duruyordu.

Bence ruh sağlığınız için İnterneti kapatın bir süre
2.5 saat kadar önce 3m migrostaydım yoğun bir kalabalık yoktu her zamanki gibiydi. Fiyatlar olsun, stok durumu olsun gayet normaldi her şey.

Çin batacak dediniz herifler kendi işini neredeyse halletti kontrol altına aldı dünyanın a. koyup köşeye çekildi. O yarasa boku yiyen pangoline de ayrıca kırgınım.
bu cine bi yaptırım yapacak yok mu yav dünya olarak bi yaptırım paketı hazırlayalım

Çok şükür

Şimdi marketten çıktım, sırada sadece ben vardım, en işlek caddede ki marketlerden biri.

Öğretmeni istedi diye küçük kolonya aldım, sabunlara da baktım hepsi yerinde duruyordu.

bugün migrosa gittim bende, kasada sordum yoğunlukta bir artış oldu mu virüs mevzularından sonra diye, yok abi normal her zaman ki gibi dedi.

abartılıyor bence de, sosyal medya ile ilgili reyze hak vermeye başlayacam böyle giderse

bu cine bi yaptırım yapacak yok mu yav dünya olarak bi yaptırım paketı hazırlayalım

Sa

IMG_20200311_184759.webp

Çin batacak dediniz herifler kendi işini neredeyse halletti kontrol altına aldı dünyanın a. koyup köşeye çekildi. O yarasa boku yiyen pangoline de ayrıca kırgınım.
Pangolinlerden birini Sallandıracaksın meydanda, bak bir daha oluyor mu?

bugün migrosa gittim bende, kasada sordum yoğunlukta bir artış oldu mu virüs mevzularından sonra diye, yok abi normal her zaman ki gibi dedi.

abartılıyor bence de, sosyal medya ile ilgili reyze hak vermeye başlayacam böyle giderse
Sosyal medyada İzmir'deki bir migros şubesinde aşırı yoğunluk olduğu söyleniyordu sanırım oradan yayıldı.

Stoklama yok hersey duruyor marketlerde felan diyenler 5 10 gün sonra bakin bide olaya
Türkiye baya geriden geliyor daha ilk vaka aciklandi

Burda da ilk vaka aciklandiginda herkes sakin olun birsey olmaz diyordu
Aradan 10 gün gecti ill ölü haberleri geldi

Hicbiyerde bebe bezi mamasi tuvaleti kagit sabun makarna ve saire bulamazsin

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

O pangolini yiyene kafam girsin.
Bunlar pangolini cinsel gücü artırıyor diye yiyorlarmış, işin tuhafı bir de zor bulunan yasadışı olarak satılan bir şeymiş ve çok pahalıymış. Muhtemelen s.. ile kafası yer değiştirmiş azgın bir zengin Çinli yüzünden çıktı bütün bu tantana (büyük ihtimalle diyelim). Yarasa boku yiyen küçük dostumuzu mideye indirmiş yani, ne için ? Cinsel gücü artırması için. Trajikomik.

Bir de ben şeyi anlamıyorum yav bu safsataları ilk kim yayıyor ? İlk olarak pangolin eti cinsel gücü artırıyor diyen denyo kim acaba, ve pangolin eti yemek bu adamın aklına nasıl geldi, sonra cinsel gücü artırdığına nasıl kanaat getirdi. Hakikaten dünya dediğimiz koca bir sirk ha.

Çok şükür

Aytaç taki marketlerden çıktım. Normal iş çıkışı kalabalığı vardı. Kolonya yoktu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt