- 5 Eylül 2014
- 84.456
- 70.249
- 4.513
hacı abi bugün hapşıran oldu mu yanında?Çin batacak dediniz herifler kendi işini neredeyse halletti kontrol altına aldı dünyanın a. koyup köşeye çekildi. O yarasa boku yiyen pangoline de ayrıca kırgınım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hacı abi bugün hapşıran oldu mu yanında?Çin batacak dediniz herifler kendi işini neredeyse halletti kontrol altına aldı dünyanın a. koyup köşeye çekildi. O yarasa boku yiyen pangoline de ayrıca kırgınım.
2.5 saat kadar önce 3m migrostaydım yoğun bir kalabalık yoktu her zamanki gibiydi. Fiyatlar olsun, stok durumu olsun gayet normaldi her şey.Çok şükür
Şimdi marketten çıktım, sırada sadece ben vardım, en işlek caddede ki marketlerden biri.
Öğretmeni istedi diye küçük kolonya aldım, sabunlara da baktım hepsi yerinde duruyordu.
Bence ruh sağlığınız için İnterneti kapatın bir süre
bu cine bi yaptırım yapacak yok mu yav dünya olarak bi yaptırım paketı hazırlayalımÇin batacak dediniz herifler kendi işini neredeyse halletti kontrol altına aldı dünyanın a. koyup köşeye çekildi. O yarasa boku yiyen pangoline de ayrıca kırgınım.
ismail enver turan düşüyle yakında 1 şey yapabilir gibibu cine bi yaptırım yapacak yok mu yav dünya olarak bi yaptırım paketı hazırlayalım
Çok şükür
Şimdi marketten çıktım, sırada sadece ben vardım, en işlek caddede ki marketlerden biri.
Öğretmeni istedi diye küçük kolonya aldım, sabunlara da baktım hepsi yerinde duruyordu.
bu cine bi yaptırım yapacak yok mu yav dünya olarak bi yaptırım paketı hazırlayalım
ismail enver turan düşüyle yakında 1 şey yapabilir gibi
forumda da yok silahlanıyordur mhtmln
Pangolinlerden birini Sallandıracaksın meydanda, bak bir daha oluyor mu?Çin batacak dediniz herifler kendi işini neredeyse halletti kontrol altına aldı dünyanın a. koyup köşeye çekildi. O yarasa boku yiyen pangoline de ayrıca kırgınım.
Sosyal medyada İzmir'deki bir migros şubesinde aşırı yoğunluk olduğu söyleniyordu sanırım oradan yayıldı.bugün migrosa gittim bende, kasada sordum yoğunlukta bir artış oldu mu virüs mevzularından sonra diye, yok abi normal her zaman ki gibi dedi.
abartılıyor bence de, sosyal medya ile ilgili reyze hak vermeye başlayacam böyle giderse
bu cine bi yaptırım yapacak yok mu yav dünya olarak bi yaptırım paketı hazırlayalım
Bunlar pangolini cinsel gücü artırıyor diye yiyorlarmış, işin tuhafı bir de zor bulunan yasadışı olarak satılan bir şeymiş ve çok pahalıymış. Muhtemelen s.. ile kafası yer değiştirmiş azgın bir zengin Çinli yüzünden çıktı bütün bu tantana (büyük ihtimalle diyelim). Yarasa boku yiyen küçük dostumuzu mideye indirmiş yani, ne için ? Cinsel gücü artırması için. Trajikomik.O pangolini yiyene kafam girsin.
Aytaç taki marketlerden çıktım. Normal iş çıkışı kalabalığı vardı. Kolonya yoktu.Çok şükür