- 5 Eylül 2014
- 84.475
- 70.283
- 4.513
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kendilerine cevabımız bu olurKeske boyle bir sey olma ihtimali olsaydi
SON DAKIKA:
Belcika liginde tum maclar 31 mart'a kadar seyircisiz oynanacak.
Pazartesi alsinlar boyle bir karari.saat 8-9 gibi tffin ayni seyi yapacani ongoruyorum
Aha bize kitlicekler tüm virüsüUEFA, koronavirüsten dolayı İtalya'nın EURO 2020 ev sahipliğini daha dezenfekte olan Türkiye'ye verebilir.
(Sporx)
istemiyoruz kardeşim ret
böyle bi sey olursa rezillik olur hasta hasta elemanlar gelip tüm ülkeye yayaybilirUEFA, koronavirüsten dolayı İtalya'nın EURO 2020 ev sahipliğini daha dezenfekte olan Türkiye'ye verebilir.
(Sporx)
istemiyoruz kardeşim ret
saat 8-9 gibi tffin ayni seyi yapacani ongoruyorum
2021 de oynatilir o da.Bütün ligler askıya alınıyor. Bu sezon hiçbir yerde şampiyon çıkmayacak galiba. Veya Yaz aylarında kadar oynanacak, o zaman da Euro 2020 var o mevzu nasıl olacak?
Euro 2020yi ya gelecek seneye ertelerler yada devre arası oynatırlar benceBütün ligler askıya alınıyor. Bu sezon hiçbir yerde şampiyon çıkmayacak galiba. Veya Yaz aylarında kadar oynanacak, o zaman da Euro 2020 var o mevzu nasıl olacak?
Sürekli elimi agzıma sürüyorum tik oluştu rtaş- Ellerinizi 25 saniye Yikayin günde 5 sefer
- Elinizi agziniza veya yüzünüze sürmeyin
-saglikli beslenin
-Spor yapin
bizdede iptal etsinler anasini satayım birkerede haziran veya temmuzda şampiyon olalımBütün ligler askıya alınıyor. Bu sezon hiçbir yerde şampiyon çıkmayacak galiba. Veya Haziran-Temmuz aylarına kadar oynanacak, o zaman da Euro 2020 var o mevzu nasıl olacak?