Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yani tespit edilen vaka sayısının gerçeği yansıtmadığını tahmin ediyorum. 12 bin küsür vaka karşılığı 800 küsür ölü. Gerçekte 25-30 bin vaka olabilir.
Vaka sayısı kesinlikle daha fazladır orada hemfikiriz ama zaten çoğu hasta hafif atlattığı için test bile yaptırmamıştır.

KKTC Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, ülkede eğitime verilen aranın 22 Mart'a kadar uzatıldığını açıkladı. Ayrıca ülkede çalışma izinleri de durduruldu.

Okulları tatil etmek çözüm değil, o öğrencileri evde tutmak mecburiyetindesiniz. Üniversitelerin tatil olması da doğru değil, o öğrencilerin evlerine dönmesi büyük bir sirkülasyona sebep olacak.

Bütün ülkeler Çin'e savaş açmalı. Allah belasını versin böyle ülkenin. Allahın malları biz bir halt yedik deyip aylar öncesinden itiraf etselerdi böyle olmazdı. Hele İran'a da ayrı bir sokmak lazım. Bize bilim adamları değil din adamları lazım okuyup üfleseler geçer, bunlar hep Amerika'nın oyunu diye dalga geçtiler tüm dünyayla.

Bizim ulkede herkes panikdeydi dun bende bu sabah benzinimi doldurdum evde stok yaptim hadi hayirlisi. supermarketlerde bi bok kalmadi.
Hayatimda ilk defa boyle bisey goruyorum. Hukumet acil yasa cikaracak hatta evimize felan girebilecekler bundan sonra kimseye sormadan.

Bizim ulkede herkes panikdeydi dun bende bu sabah benzinimi doldurdum evde stok yaptim hadi hayirlisi. supermarketlerde bi bok kalmadi.
Hayatimda ilk defa boyle bisey goruyorum. Hukumet acil yasa cikaracak hatta evimize felan girebilecekler bundan sonra kimseye sormadan.

Chemnitz gel

IMG_1763.webp
komsum soyle bisey koymus kapinin onune

bu ne ya karımız bacımız nolcak böyle ülke batsın yok kül olsun

100 papel plastik maske almadınmı bro

Cok auyup

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt