Fatih Kaçar
Parçalı Üye
- 9 Ağustos 2010
- 4.712
- 591
- 1.523
Hayda bizim köyden biri daha ölmüş. Pozitif çıktıktan 5 gün sonra. 70 yaşında adam. 67 yaşındaki hanımındada pozitif çıkmış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
NeresiHayda bizim köyden biri daha ölmüş. Pozitif çıktıktan 5 gün sonra. 70 yaşında adam. 67 yaşındaki hanımındada pozitif çıkmış.
Hayda bizim köyden biri daha ölmüş. Pozitif çıktıktan 5 gün sonra. 70 yaşında adam. 67 yaşındaki hanımındada pozitif çıkmış.
UEFA, koronavirüsten dolayı İtalya'nın EURO 2020 ev sahipliğini daha dezenfekte olan Türkiye'ye verebilir.
(Sporx)
istemiyoruz kardeşim ret
UEFA, koronavirüsten dolayı İtalya'nın EURO 2020 ev sahipliğini daha dezenfekte olan Türkiye'ye verebilir.
(Sporx)
istemiyoruz kardeşim ret
seçenek yazmışlar 3 4 tane içinde bu da vardıbu nasil bir kolpa yaw!
Çok merak ediyorum yaşı genç olan ve sağlık olarak hiç bir sorunu olmayan kişiler bu hastalığa yenik düşüyor mu? Haberlerde hiç 30-35 yaşında biri öldü diye görmedim.
55 yaşın altındakilere bir şey olmuyor genellikle hatta geçenlerde çin'de 103 yaşındaki kadın 6 günlük tedavinin ardından iyileşmişti.
Benim bademciğim yok, sanırım riskli gruptayım.
Adil bir savaş olacak.
Çok merak ediyorum yaşı genç olan ve sağlık olarak hiç bir sorunu olmayan kişiler bu hastalığa yenik düşüyor mu? Haberlerde hiç 30-35 yaşında biri öldü diye görmedim.