Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okullar bir hafta tatil sonrasında uzaktan eğitim başlayacak.

Ligler nisan sonuna kadar seyircisiz oynanacak

En güzeli. Sabahtan beri bunu söylüyordum zaten. Vakayı en minimum seviyede tutmalıyız elimizden gelen her şeyi yapıp.

almanya'da zerre önlem yok, bizim üniversite "hastaysaniz gelmeyin, posta yoluyla standard mazeret bildirimini doktorun mühürüyle yollarsiniz eyv" diye mail atmis. beyin yok bunlarda ya. 30-35 bin ögrenciye sahipsiniz lan angutlar. yatin kalkin yine türkiye'de oldugunuza sükredin, burada kendilerine bir sey olmadikca bir önlem falan almiyorlar.

21EED2BA-F25B-4E0E-81AA-7BFF145E0F57.webp

Forumda çok ilginç reklamlar çikiyor Corona basliginda

Yarasa ve pangolinden sonra Dünyanın geldiği hâle bak

Çok uzun bir süre sonra ilk defa bir devlet adamının canlı açıklamalarını izledim. İbrahim Kalın çok açık bilgiler verdi. Apaçık bilgilerdi. Tartışmaya kapalı bir sorulardı. Ama gazeteci bozuntuları aptal aptal sorular sordu.

Ben bu virüsün ilacını hangi ülke ne zaman bulacak onu merak ediyorum. Ayrıca belli bir sıcaklıktan sonra virüs yaşayamıyormuş. Yazın ülkemüz için çözülür o zaman ?

Çok uzun bir süre sonra ilk defa bir devlet adamının canlı açıklamalarını izledim. İbrahim Kalın çok açık bilgiler verdi. Apaçık bilgilerdi. Tartışmaya kapalı bir sorulardı. Ama gazeteci bozuntuları aptal aptal sorular sordu.
Açık falan değildi. 1 hafta tatil diyor ama 23ünden sonra uzaktan eğitim diyor, uzaktan eğitim de bir nevi tatil demekse nasıl bir hafta oluyor tatil. Orta öğretimi diğerlerinden ayrı tutuyor vs saçma bi açıklama. Ana sınıfına bu takvime uyma tavsiyesi yapıyor. Bu işin tavsiyesimi olur. Ayrıca öğrwnci evde yalnız mı kalcak, çalışan anne yada babaya idari izin nerde?

Ben bu virüsün ilacını hangi ülke ne zaman bulacak onu merak ediyorum. Ayrıca belli bir sıcaklıktan sonra virüs yaşayamıyormuş. Yazın ülkemüz için çözülür o zaman ?
Bu konu hakkında bilgisi olanları biraz okudum, dinledim.
Anladığım kadarıyla bu virüs için bir aşı geliştirmesi çok zor. Çünkü virüs sürekli mutasyona uğruyor.
Sıcakta bir anda yok olmayacak. Sadece yayılma hızı ve bulaşma ihtimali büyük oranda düşecek.

Domuz gribine benziyor. Zaten aynı ailedenmiş sanırım. Domuz gribi de en başta ölümcül olabiliyordu. Fakat zaman geçtikçe antibiyotikler vs ile tedavi edilebilir hale geldi. İnsanlar bağışıklık kazanmaya başladı çünkü.

Ayhan Tarakçı'nın dediği gibi... Bu virüs insanlığı sadece yokluyor şu an. Kim bilir ilerde neler gelecek başımıza. Daha bunlar fragman.

Almanya ciddi onlem almak icin macin 90 dakikasini bekliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt