- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.362
- 1.788
Okullar bir hafta tatil sonrasında uzaktan eğitim başlayacak.
Ligler nisan sonuna kadar seyircisiz oynanacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seyircisiz niyeymiş? Ertelesinler o zaman. Şe'yaparım onların kararına.Okullar bir hafta tatil sonrasında uzaktan eğitim başlayacak.
Adına müslüman denen her mahlukun cennete gideceğini kim söyledi
Çok tatlı müslümanlara denk gelmişsin Gürkancığım. Müslüman olduğu için cennete gideceğine inanan çok salak var.
Ben bu virüsün ilacını hangi ülke ne zaman bulacak onu merak ediyorum. Ayrıca belli bir sıcaklıktan sonra virüs yaşayamıyormuş. Yazın ülkemüz için çözülür o zaman ?
Açık falan değildi. 1 hafta tatil diyor ama 23ünden sonra uzaktan eğitim diyor, uzaktan eğitim de bir nevi tatil demekse nasıl bir hafta oluyor tatil. Orta öğretimi diğerlerinden ayrı tutuyor vs saçma bi açıklama. Ana sınıfına bu takvime uyma tavsiyesi yapıyor. Bu işin tavsiyesimi olur. Ayrıca öğrwnci evde yalnız mı kalcak, çalışan anne yada babaya idari izin nerde?Çok uzun bir süre sonra ilk defa bir devlet adamının canlı açıklamalarını izledim. İbrahim Kalın çok açık bilgiler verdi. Apaçık bilgilerdi. Tartışmaya kapalı bir sorulardı. Ama gazeteci bozuntuları aptal aptal sorular sordu.
Bu konu hakkında bilgisi olanları biraz okudum, dinledim.Ben bu virüsün ilacını hangi ülke ne zaman bulacak onu merak ediyorum. Ayrıca belli bir sıcaklıktan sonra virüs yaşayamıyormuş. Yazın ülkemüz için çözülür o zaman ?